|
![]() |
#2 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Re: R9800 koji nije htio proć POST...
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Dosta škvadre sa epoxicama se žalilo na takav problem. Kod nekih je bila stvar napajanja-meni u dokumentaciji npr.piše(za KT 400) da je 300W apsolutni minimum. Ili probaj sa jačim napajanjem ili probaj grafu kod nekoga drugog... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Grafa je ISPRAVNA. Napajanje je AOpenovo, a ako ono ne može povuć... Isprobao sam maknuti sve ( hard, prža, DVD, ventovi svi, modem...), ali svejedno ne radi. Jel ima netko ideju što znači taj prokleti 26 na LEDici? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Sa NF II nisam baš na ti tak da... Si probao stavit AGP na 4x pa probat??? Ništa ti nije clockano? Jebemti...koje sranje...štediš, veseliš se novoj grafi...i onda te ovak zajebava... Znači na KT 400 dela uredno? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
Frend mi ima AOpenovo napajanje, ali 350 W, a na tome su još ventovi, modem, hard, dva CDa... I radi ko zmaj. Ma ne znam jel napajanje ili što? Zbilja mi više niš pametno ne pada na pamet... A baš je sranje... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
A ništ-sad se možeš pozabaviti perverzijama tipa-memoriju na 2.5.probat izvadit jedan keks single chanel,FSB na 133,i sličnim stvarima.... Meni je npr. dodatni kabel za napajanje spojen direkt a ne preko harda...itd... Tak si se veselil toj grafi a sad... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
A imam samo jedan keks, a maloprije sam rekao da sam sve odspojio, dakle samo su kao potrošači ostali proc, mem, matična i grafa. E, ako to sauga 300 W... A kad sam kratkospojio CMOS, FSB mi je bio 100, a proc radio kao XP 1800+... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
PROBLEM JE RIJEŠEN!!! Zahvaljujući Pinsli, koji je odvojio dio svog vremena i strpljenja na moj problem, ova 9800np ŠLJAKA! Problem je bio očito u AGP settingu i INT inicijalizaciji i IRQ 10, no taj dio prepuštam Pinsli, kojem još jednom zahvaljujem. Pinsla, ako možeš postat link gdje si našao informacije za ona šalabahter? ![]() PS. A sad, idem mijenjat sig! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Caught Somewhere In Time
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
![]() Ajd sad fino uživaj u grafi, i nemoj slučajno nikaj vrtit ispod 6x aa i 16 x af ![]() a kaj se tiče šalabahtera nemrem baš otkrit sve svoje mračne tajne i svoje izvore informacija ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Kaj je bilo s AGP-om, i mene zanima? Nekak si mislim da mu je bolje u Halo/koji je spomenuo/ ne uključivat AA i Aniso-mislim da igra to ne podržava. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Citiraj:
i kolko marka? ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
Bilo je i vrijeme, dosadilo mi je ljude okolo više gnjavit. ![]() A grafa je zvijer... Bez ikakvog klokanja i optimizacije, sa Catalystima 3.7, bez reinstalacije Windowsa i zakrčenim diskom, preko 14 tisuća u 1024x768 bez AA i AF u 3DMarku01SE, 4831 u 3DMarku03. Definitivno bolje od stare GeForsice ![]() A kad uhvatim malo više vremena za tweakanje i flashanje BIOSa i kupim novi disk te reinstaliram sustav i zamjenim 512 MB keks za 2x256 i kloknem proc i... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
Ej, da te nekaj pitam ... Ovdje frend od "tipa" kojem si prodao IBM 15GB disk. Kodno ime diska je "bijeli dim". Uglavnom ... imam problema MOZDA (ne mogu rec sigurno) sa svojom grafuljum, stavio sam post tu... pa bi me zanimalo jel se smije saznati kako si rijesio problem sa svojom grafuljom? I jel znas mozda nekaj o kombinaciji Epox 8RDA+ i ATI R9xxx ?? vidim da i ti imas takvu kombinaciju. THX. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
Pogledaj topic "Restart u nekim 3D igrama..." u ATI (ovom) folderu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Caught Somewhere In Time
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
Mene pita. Ja sam prodao frendu disk koji je otišao u bijeli dim jer se frend malo za***avao sa molex konektorima i jedan konektor se slomio i kratko spojio sa drugim i vuššššššš... rezultat je disk koji ni RAK ne može spasit. Frendu sam refundirao i popušio sto kuna i disk koji je kod mene radio. Ipak mi ne vrijedi frenda zeznut, jer se taj disk dosta selio pa je možda došlo do zamora materijala na pinovima, ne znam. Toliko o prodaji hardvera frendovima... ![]() Kombinacija je zasad dobra, ali tek je imam tjedan dana i nisam baš pretjerano isprobavao. Recimo, pokušaj staviti AGP Init First i isključi OnBoard FireWire ( IEEE 1xxx) te stavi AGP aperture size na 256 i AGP frequency na 66. ( Ovo je iz Pinslinog šalabahtera, on to bolje kuži od mene, radije njega pitaj ) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|