|
![]() |
#2 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Ne znam, ako imaš toliko para za iskrcati za grafu, uzmi 256 MB, kad je bal, nek je bal ![]() Osobno, mislim da 256 MB sad nije isplativo, a koliko mi se čini, koristi sporiju memoriju od 128 MB inačice (nemoj mi vjerovat na riječ, nisam ni sam siguran) Što god uzmeš, dobro si uzeo, dok to nije Manli, kojeg nećeš ni nać kao 9800, bar neko vrijeme. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
128 ti je dovoljno! Pa ovak Hercules je najbrži, Sapphire najkvalitetniji a Gigabyte sve po malo! Pogledaj koja je jeftinija i koju memoriju ima vidio ja u HGšrotu Sapphireovu s infineon 3.0 memorijom, pogledaj u KAvrku koliko je Gigabyte mogla bi bit koji 150-200kn jeftinija... ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Oct 2003
|
![]() Ja sam čeko 6 mj. da padne cijena R9500 pro koja je za te novce nudila najviše, a spadala je u mainstream. Ko lud sam pratio kretanja cijena. Međutim odjednom je nestala sa tržišta, tako da je ostalo samo blato i šlag. Grafika ti je čudna stvar - ne padaju joj cijene kao drugim komponentama. Ako čekaš previše - popušiš u svakom slučaju. Moj savjet ti je da uzmeš Sapphire 9800 Pro 128 MB kao što sam i ja naručio. jedva čekam da stigne i da ju uštekam. Tada RNR počinje, iihaaaaaaaaaaaaaa....... 256 MB memorije u odnosu na 128 ništa ti neće značiti. Ja sam čeko 6 mj. da padne cijena R9500 pro koja je za te novce nudila najviše, a spadala je u mainstream. Ko lud sam pratio kretanja cijena. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Eto, kupio sam danas 9800 np nakon pol godine mjerkanja i (zaokruži točan odgovor): a) oduševljen sam karticom, igram najnovije igre na ludim rezolucijama, fenomenalno... b) grafička neće proći POST, ne radi, sve trikove sam isprobao, i još uvijek ne radi.Sutra idem j***t mater prodavaču. Sama činjenica da sam na forumu, a ne offline igrajući Halo na najvišim postavkama, daje naslutiti točan odgovor... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
B B B B B B BB B B B BB jeeeeeeeeee........ ![]() ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|