|
![]() |
#1 |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
Kako instalirat drivere?
Cini mi se da nesto krivo radim a ne kuzim sto jer sam to vec sto puta radio. Ne mogu nikako instalirati graficku 9800,kako treba. Prije sam imao GeForce i ocistio sam komp sa DCom i ubacio 9800 unutra,instalirao drivere i to bi trebalo biti to sta ne? Ali kada odem u device manager nema display adapter nego ovo sto je na slici...gdje radim glupost ne kuzim...ajde oce mi netko reci korak po korak valjda negdje falim... znam pitam glupost ali nece pa nece.... probao sam sa catalist 7.2 i nekim modanim driverima...
Tko nema ni jednog prijatelja ide kao stranac po zemlji. Zadnje izmijenjeno od: giga. 27.06.2007. u 12:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Imao sam slicnih problema sa driverima za modem. Narezi par verzija drivera na jedan CD, i kada udjes u device manager obiljezi Video controller (VGA compatible) i idi gore na dugmic update dirvers ili kako se vec zove. Checkiraj da imas CD sa driverima i to bi trebalo raditi, bar je meni to pomoglo.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
Sada sam skinuo s neta verziju 7.2 catalist,ali samo cisti display driver i instalirao sam i sada to kao nekako radi,ali mislim da opet nije skroz ok...evo slika...opet mi nema u device manageru display adapter nego je pod unknown.... moze mi netko pomoci?
Tko nema ni jednog prijatelja ide kao stranac po zemlji. Zadnje izmijenjeno od: giga. 27.06.2007. u 12:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
Skini omegine drajvere za atija on rade na svim modelima od 9100 do x1950.... http://www.omegadrivers.net/ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|