|
![]() |
#1 |
Old School
Datum registracije: Dec 2005
|
![]() Eto u potrazi sam za Najboljim/Najjeftinijim Senzorom Za Temp Grafe, posto moja x800rx od club 3d toga nema (smeche ![]() ![]() poz cijeloj ekipi |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Cek malo. Je l ti to kontas "ugraditi" na svoju karticu neki senzor ili mislis samo na neki software sa kojim bi pogledao temperature? Ako je ovo prvo onda od toga nema nista.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
kako nema nista? pa vecina onih fency lcda sa kojima mos kontrolirati brzinu ima i sondu na sebi koju mos staviti bliui jezgre je da nece biti sto posto tocna ali ces bar imati okvirnu statistiku. nego sto se tice toga mislim da se velika vecina krece oko 200kn sada pitanje je sto je tebi jeftino ![]()
![]() |
#4 |
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
Ima jedna finta, odeš u OMV ili u Getro i kupiš si temp senzor za stavit u auto. Ima ekrančić i većinom dobiješ dvije sonde, jednu staviš na ram jednu prikeljiš na hladnjak. A ekrančić staviš pored monitora - 65kn. Geek advice... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Kako momci kažu, moral buš naljepit sondu na jezgru (ako se usudiš), naravno na bočne stranice. Imaš jeftinih termometara u chipoteci npr. samo kaj neznam kakve su veličine te sonde (baš ne bi smjele biti prevelike). A onda imaš i one infracrvene termometre, što ne? Ali to je već skupo...
![]() |
#7 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|