|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Sapphire MBO???
Znam da ih je neko vrjeme bilo kupit u HGspota.... Jel to iko ikad vidio ili koristio...npr mene zanima kakve su im ploce za AM2 Sad kupujem com i uzet cu Sapphire grafiku koja ima CrossFire pa mi palo napamet kako bi radila sa Sapphire plocom.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
Bila je jedna u Pcchipu....pravili su review i pokupila je dobre ocjene.isto je imala Crossfire i ja mislim da je bila za AM2
Zadnje izmijenjeno od: mislav_os. 04.03.2007. u 13:39. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
ma znam ja to imaju 3 modela vidija sma ja detalje na njihovom Webu.. al u principu to nema nigdje uzet....i to jos niko nije isprobao... a ja sam takav da nikad nebio uzeo nesto prvi pa da se ZAHEBEM ![]() pa sam mislio da ima ko iskustva...mislim Sapphire je kvalitetna marka i to nebi trebalo bit lose al nikad se nezna.... moze jednostavno daj e taj ATI chipset los ili tako nesto... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
Imas u BUG-u br. 163 testirana bas ta ploca u kombinaciji sa FX 62 i pokazala se kao dobra ploca (+: Stabilnos, brzina, dosta "cist" dizajn, opcije za overclockiranje -: USB performanse bi mogle biti i bolje, sitni bugoci u BIOS-u). Imam sada problema sa skenerom pa ti ne mogu poslati test, ali ako te test bas zanima nekako cu vec naci nacin da ti ga posaljem (samo reci).
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|