|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
pitanje oko mreže
nisam mogao smisliti bolji naziv ![]() evo, sve je na slici, samo me zanima dal će to funkcionirati - tj. brine me ovaj crossover kabl - dal bi on također trebao biti patch? ay, brzo recite, jer neam tako dugačak patch kabl da zamjenim taj crossover, a treba mi za sutra sve biti spremno ![]() thx |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Za spajanje se555 i switcha nije potreban crossover kabel, dovoljan je i obični (straight) kabel (UTP cat. 5, cca. 2kn/m) kao i za spajanje svih drugih uređaja koje imaš na skici.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Vjerojatno će raditi jer je nebitno hoćeš li switch i router spojiti straight ili crossover kabelom. Spoji pa ćeš vidjeti.
![]() |
#5 |
Premium
|
oke thx, nadam se da će raditi.... taj crossover ću dobit tek sutra kad budu dosli svi na mini lan-party...a onda mi je malo kasno ići kupovat drugi kabl ![]() ako ne bude tak radilo, morat ćemo jedan od kompova preko wlana spojit sa se555, al rađe bih ako mogu izbjeći wlan. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
oke, hvala svima ![]() |
![]() |
![]() |
|
|