|
![]() |
#1 |
Cyber Media
Datum registracije: Mar 2007
|
Kako klokovati intel CoreDuo 2
Moj brat je pre neki dan kupio Intel Core Duo 2 i to zapakovao u Gigabyte GA-965P-DS4 plocu i svaki put kad dizem memoriju ( Kingston DDR2 900 Mhz) i FSB pojavljuje se upozorenje o Voltazi !!!! ZNA LI NEKO KOJE PARAMETRE TREBA DA SE POSTAVI I VOLTAZE DA BI SE TA CUMA OVERKLOKOVALA !!!! HVALA UNAPRED.... IVAN ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
memoriju na 2.00(divider) napon na memoriji, stavi manual, pa daj malo +0.1 pa vidi, onda +0.2 e da jesi li u BIOSu stisnuo CTRL+F1 da dobiješ naprednije postavke |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
ja ko kod frenda stiskao ctrl+f1 i niš,što bi se to trebalo još otvoriti jer opciju za klokanje ima,kako se zove mbvt tweaker tako nešto. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
kolko sam vidio mislim da su tamo sve pod opcije,mislim znači od fsb,memory multiplayer,do latencija,e da di su voltaže,nisam dobro ni proučio bios,samo smo brzinski dizali fsb i memory multiplayer namještali i 3d mark vrtili. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
prvo se lupi sa čekičem po glavi kad postavljaš takva glupa pitanja a onda napravi jedan SRČ ili ti search i sve buš našel i posle se opet lupi,,,,........ tak da vam (tebi i svima drugima) nestane taj sindrom "funny retardation"
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|