|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Ne mogu snimati s mikrofonom
Dakle problem je sljedeci: Kad govorim u mikrofon čujem svoj glas na zvučnicima,ali ne mogu snimati to u nekom od programa niti se ne čuje preko skype-a. probao sam sa instalacijom novih drivera,problem je ostao isti. Imam XP SP2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
Jesi pogledao u opcijama od zvuka da je pojačan, pokušaj u windowsovom sound recorderu se snimit. Ak tam radi onda ti je do programa... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
jesam,to je sve odabrano.niti u soun recorderu se nece registrirati glas. i išao sam na test hardware u control panelu tamo di su sounds,ali nema onog zelenog stupca koji grafički prikazuje jačinu govora. stvarno ne znam kaj da napravim kaj se tiče toga. jedino da probam sa Windowsima XP SP1 koji su mi na starom kompu deset put bolji bili nego ovi SP2 ili da flasham BIOS. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
matična - Intel D815EEA2/D815EPEA2 U zvučna - integrirana - Analog Devices AD1885 @ Intel 82801BA ICH2X - AC'97 Audio Controller [B-0] PCI prvo je bio driver - intel 82801BA/BAM AC 97 Audio controller a sad je - SoundMAX Integrated Digital Audio |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2006
|
Možda ti je na recording properties zvučne stišani mikrofon ili čak odabrani drugi input za snimanje, tako da bez obzira što se ti čuješ dok govoriš u mikrofon, programi snimaju primjerice s line-in ulaza. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
start-> control panel-> sounds and audio devices-> (kartica) audio-> sound recording-> volume i treba ti kvačica biti na microphone !! ![]() meni je pomoglo nekad ti se samo vrati na audio in pa to stalno trebas premjestat ! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
rijesen je problem.kupljena je zvucna kartica Creative CT4810 za 25 kn i radi ko podmazano ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|