|
![]() |
#1 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Firewall
Može li netko preporučiti dobar firewall za servere. Sada koristim Zone Alarm pro i on ima neke buhice koje mi ne dozvoljavaju neke stvari tako da je stvar malo previše otvorena. Dobro, malo začepim na drugom mjestu pa prolaska nema ali...
![]() |
#2 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
a znaš i sam... BlackIce ... ali ja sam ga otkanto jer mi ne paše, pa koristim Outpost Firewall... i na poslu za svoj LAN workstation i doma za internet i apsolutno mi je najzahvalniji.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Agnitum Outpost Firewall Pro v2.0.240.3122 ili u zadnje vrijeme mi hvale i DeerField Visnetic Firewall v2.07 i kombinaciju sa Deerfield Visnetic Firewall Administration Kit v2.07 i još to sa NOD32 ... mada doma i dalje habam Zona, navika ...
![]() |
#4 |
***2CROwded***
Datum registracije: Mar 2002
|
Agnitum Outpost, nema šta, probao sam svašta, za sada nisam naišao bolji odgovor.. Dakle 2.0 Pro.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Apr 2002
|
Agnitum Outpost 2.0 Pro, takdjer moja preporuka.
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Sto se tice servera slazem se da je Outpost 2.0 legenda dok za home uporabu preferiram ZONE ALARM PRO 4.xxxxxx |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
bla
Datum registracije: Jan 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
>>>
Datum registracije: Oct 2001
|
Da, Agnitum je zakon. Koristio sam prije 1.0 free verziju. Kaj ste vi svi dali 50$ za 2.0? Koliko sam cuo nema "programa" koji omogucuje dulju evaulaciju s updateovima ![]() Trnutno koristim Sygate Personal Firewall Pro i pokazao se kao jako dobra zamjena za Outpost.
Ubuntu 8.10 cpu Intel Q6600 @3GHz (333x9) w/Scythe MINE Rev.B - 29C idle mbo Gigabyte P35-DS3 ram 8GB Kingston DDR2 667MHz gpu Asus EN9600GT hdd 2xWD3200AAKS - RAID1 case Chieftec BX-03B-B-B psu Fortron BS 400W |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Feldwebel
|
No, dobro. Vidim ja da niste skužili što mi treba. Trebao mi je neki firewall za SERVERE. To dakako isključuje personal i pro edition nečega. Bilo kako bilo.Stvar sam davno riješio i stavio si serversko rješenje koje nije zahtjevalo previše resursa i iza njega Zone.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#12 |
Feldwebel
|
To su igračke za mazanje očiju. Mislio sam na Integrity od ZoneLabsa. Jedini je problem što treba 256 rama samo za sebe. Nakon toga sam probao Visnetic i nije baš nešto. Sada sam riješio ovako. Ima još nešto da prolazi preko njegove poznate rupe ali zato ZA pro sve to rješava bez problema.
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
mala priča
bijah ja u ameriki prije godinu dana...i tako od dva tjedna, tri dana proveo u zabiti zvanoj madison, wisconsin (biznis). šef kod kojeg sam tamo bio skroz ok čovac, opušten i to (texašanin). i tako, taj čovac ima prijatelja imena Bob (probajte to izgovorit sa john wayne naglaskom). i upoznao ja tog Boba i tako mi nešto pričali o compovima, jer šef si je baš ubadao neku mašinu, a kako pojma nema o hardwareu, naravno, pitao je prijatelja Boba. i tako ja pitam Boba kao kaj si mu preporučio, trla baba lan...sve je bilo ok, blabla i tak u razgovoru doznam da je Bob totalni freak, da je sa 18 godina napisao neku igricu od koje još i sad živi, ne da mu se studirat...i tak provodi dane igrajući se sa compom, ali ne igrice, već ide iz zabave crackirat razno razne sigurnosne alate...e tu sad dolazi u igru ZA...naime, Bob kaže (a ne vidim zakaj bi lagao) da je u zadnjih godinu dana (brojeći od lani) 4-5 puta probio zaštitu od ZA i da im je to čak i poslao na mail (dobra duša Bob). prvi puta su mu se zahvalili i kao sredili (zakrpa i to)...ali je onda i to Bob uspio zaobić, opet im poslao mail, ali mu se više nisu javljali... pitao sam ga kaj on koristi...kaže, drugi comp(!)...na njemu vrti prog koji mu skenira portove, a glavni comp mu je prek tog malog spojen na net... čiča-miča-gotova priča |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Premium
|
Citiraj:
Ako financije nisu problem (a ocito nisu kada imate ZoneAlarm Pro), onda je IMO CheckPoint ili Nokia sa CheckPoint softverom sasvim fino rjesenje, pogotovo sto su sa zadnjim softverom dogurali na vrlo respektabilnu razinu.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|