|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
![]() Eh, ovako. Koristim eMule.Zašto?Jer na eMule-u ima nekih stvari koje ne mogu nigdje naći.Koliko sam čitao port forwarding na SE555 ne radi, barem ne na firmware-u koji imam.Da li postoji neki firmware od SE555 na kojem port forwarding radi?Kod eMule-a korsitim Universal Plug & Play programčić koji otvara portove, ali nakon 24h trebao bi ga opet pokrenuti i gubim mjesto u queue-nu.Da li postoji kakav eMule mod koji sam ima ugrađen upnp i ima mogućnost da se ne gubi mjesto u queue-nu?Ako da, koje opcije u modu treba podesiti? A ako nema, da li ikako može port forwarding proraditi na SE555, barem da me to ne brine, da ne dobivam LowID. Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
all you need is freeware
Datum registracije: Dec 2006
|
Kako ne radi??? Meni radi bez problema. Radio sam prema uputama s ove stranice i sve šljaka super. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
|
Još jedna napomena, poželjno je konfigurirati mrežu sa fiksnim IP adresama (vidi Sticky) kako bi računalo uvijek imalo isti IP i kako bi jednom postavljeni parametri u routeru vrijedili stalno za isto računalo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
I ja sam po tome radio.Je li koristiš defaultne eMule portove?Ja koristim TCP 50000 i UDP 50001.Samo si port forwading podesio ili i port triggering?Imam fiksnu IP adresu od kompa.A koji firmware imaš na routeru?Ja trenutno koristim eMule Xtreme jer sam otvara potrebne portove. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
all you need is freeware
Datum registracije: Dec 2006
|
samo portforwarding koristim, Ionix mod i čini mi se defaultne portove, al nisam ti za to siguran jer već jedno mjesec dana nisam niš skidao a nisam trenutno doma da pogledam |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|