|
![]() |
#1 |
Guest
Datum registracije: Sep 2006
|
OT - Problem: KX-TG 1102 bežićni telefon
neznam kolliko veze ovo ima s ovim forumom, ali ajde da probam.juče sam kupio ovaj telefon, i dođem doma prikopčam ljepo, i idem se igrati snjim, i skužio sam da mi ne prikazuje broj pozivatelja, i ne prikazuje sat u standbyju zaslona. neznam jel mi aktivirana clip usluga doma pa sam za svaki slučaj ošo kod frenda kod kojeg je sigurno aktivirano te sam se uvjerio svojim očima na njegovom telefonu, i radi(prikazuje broj) prikopčam ja svoj telefon, nazovem, i ne prikazuje broj, koji bi mogao biti problem, slijedio sam upute i probao ono što piše u uputama, ništa. jeli moguće da je to neka softverska greška? i također namjestim da mi prikazuje sat u odmoru zaslona(atk piše na hr) također, sata nisam vidio, sve sam po uputama radio, ništa, sad ako netko zna ima iskustva stim, nek mi kaže, lijepo molim. hvala unaprijed |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Joj, ja sam isto imao taj telefon i također sranja, ali meni je barem pisao broj pozivatelja dok sat nisam mogao dobit iako sam kao i ti stavio da ga prikaže. Nakon par dana za*ebancije zamjenio za bolji model sa sekretaricom i SMS porukama. Dodao sam "OT" u naslov jer ne spada baš u taj podforum no dobro...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Guest
|
Citiraj:
a kaj si ti stim radio, nosio u servis il direkt u dućan, i ako da koji dućan, jer metro ima 8 dana rok da ga vratiš ak nevalja a za ostalo u servis, il kaj mogu stim |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
EMP moderator
|
Ma tu u Osijeku ima neki Panasonicov zastupnik pa sam kod njega nosio, još sam se svađao... ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
danas sam zvao servis, i reko mi lik ono da treba u bazi neke namjestit ono 3 pa šifar pa 4 pa upisat 1 uglavnom komplikacije. budem vidio jel radi danas sutra jer ja to nemam doma ,tek sam danas aktivirao uslugu TO traje 10ak dana, pa ću probat kod frenda |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
EMP moderator
|
Što je bilo na kraju? ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
za namještanje sata, je trebalo pročitat uputu, treba u bazi namještat, a ono kaje pisalo time alarm je samo za alarm, a ovo za prikaz broja je umjest one opcije u bazi 3 pa šifra pa 4 pa onda izbaci 2 , umjesto 2 je trebalo 1 pisat, i namjestio sam i sad radi. novo pitanje, di ima za nabavit neki adapter za dve telefonske utičnice, mislim ženski (in)>2 ženska (in).znači da uz bežićni mogu istovremeno stavit onaj obični, pa da tulifon bude rasprostranjen po cijeloj kući . mislio sam vako nešto, sad neznam kaje s druge strane, valjda isti takav ulaz http://www.hama.de/bilder/00044/abb/00044855abb.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
![]() /connect 185.107.96.125:28990 server rcon: oldschool COD2 PCekspert ekipa https://discord.com/invite/zZ4PeqVpBv |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|