|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
dobar cooler
Trebam dobar cooler ali da nije bučan ! XP1700@2105 (11.5*200) na V1.750 i temp. mi skaće do 65 što mi se ćini malo previše. Trenutno hladim sa silent breeze(igloo) s kojim sam do sada bio zadovoljan ali su mi na novoj ploći temp porasle 10tak, a nakon dizanja napona i skoro 20 stupnjeva više. dakle Idle oko 50-53 load 62-65 za sada. inače sve radi stabilno (dva dana)
![]() |
#2 | |
..
Datum registracije: Oct 2001
|
Re: dobar cooler
Citiraj:
ako ti buka nije problem onda tt 7+ ili glacialtech 2510pro...ovaj prvi ima svitch za brzinu a drugi nije glasan ali nije ni tih |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#4 |
Premium
|
ah, ah 10.5*200
![]() |
#5 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Zalman CNPS 6000CU ili CNPS 7000ACU, tiho, dobro hladi al nije baš ni jeftino 6000 oko 300 7000 oko 400 ak hočeš možeš uzet i AlCu kombinacija finnova od aluminija i bakra nešto su jeftiniji, imaju regulator brzine silent i normal mode ( 7V ili 12V) www.raj.hr ili www.medialab.hr:clap:
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ja sam se popalio na Zalmana ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Govorim svaki put, pa ću i sada - ako se ima rupe na ploči - Alpha 8045 U Samo provijeriti na Alphinim stranicama ako je cooler kompatibilan s pločom. Ali ponajbolji cooler - zračni - IMHO |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
kenova
Datum registracije: Sep 2003
|
sk-7 je najbolje za najmanje para, samo sto ga u linksu naruce svaka dva tjedna, a onda nestane samo tako... ja sam moro umjesto njega narucit slk-900A jer nisam u mogucnosti cekat |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
Zalman me nekako vuće k sebi ali se pitam da li zbilja vrijedi tih 380 kn, ili ću spustiti temp. 2-3 stupnja i lupati se po glavi što te kune nisam pametnije potrošio.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
kenova
|
ja sam nasao jednu odlicnu metodu hladjenja, flashaj bios ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Mislim da je zadnji model predviđen i za novu generaciju procova/nisam ziher/ pa bi tak riješio i buduće probleme. Da ja sad uzimam piknul bi ga ziher-fino hitiš gore onu novu Nanothermovu pastu, pa njega , pa da vidiš ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Unregistered User
Datum registracije: Jun 2002
|
Imao i sam i Alphu i Volcano7 ali sad imam Dr.Thermal onaj poznati model V77 il tak nekak, to mi je bolje od sveg ovoga. Kao prvo puno lakse se postavlja. Al kad mislim PUNO ONDA JE TO PUNO LAKSE. Ko drugo temp su nize od V7 a tu negdje sa alphom. S time da mi radi na 7V i 2600o/m. Stvarno je odlicno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
kenova
|
ma kakav dr thermal bjez od toga V7725L, right? ocaj, kad sam pitao ljude na drugim forumima zasto tako lose hladi, nitko nije znao da ta firma uopce postoji |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Vrti se oko 4500 i ne ruži tak puno. E sad da li je to isti na koji ti misliš neznam-ali ovaj je jaaaako dobar. I da- dobro hladi... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
kenova
|
eto, meni na malom o/c-u temp skace preko 53C a pastu sam nanio vise puta nakon toga, sve ostade isto |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Samo TI-V77series:confused: Fan 70x70x15 Meni hladi fino. A i tak i tak imam uvijek uključen CPUCool Idem baš naći njihovu stranicu pa vidjet koji je moj |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Headbangig Grunf!
|
Citiraj:
A model 6000Cu je isto jebena stvar deklariran je na normal modu za sve procove IZNAD 2600+!!!Pa si ti misli!!!:clap: P.S. riješio se ja onog drka od MAXpowera, 550 dobro uloženih kuna!! ![]() ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Headbangig Grunf!
|
Da na rupe, al mi se čini da je poblem u NB cooleru koji je preblizu socketu. Zajeb je kaj u RAJu nemreš vratit cooler ak ti ne paše!CNPS 6000CU je isto jebeni cooler, usporedni test 7000 i 6000 bi trebao bit u novom PC chipu, zak mi barem veli frajer iz Medialab-a. Kad sma kod testa jel netko od Vas ekipe razmišlajo napravit usopredni test vodenih hlađenja ( Ante,Mystificator i Dr.Ice) i Zalmanovih zračnih da se vidi kolika je razlika...Mislim da bi to bilo zanmljivo....A i test Zalman ne bi bio na odmet... Jel ima NF7-s neki diganostički sistem ( znam da nema LED,) jel ima bilo kakav...
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() Ozbiljno. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Headbangig Grunf!
|
Citiraj:
![]() ![]() I onda sam čuješ tras, neki od ljutih ukučana s baseball palicom! Kad bi se negdje mogao dočepa nekog CNPS 7000AaCU ili CU pa da se vidi kaj s emože s njim i Abitom ( i još se dočepat ABita)....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
Alpha 6040.
Gigabyte 8ik1100 Intel Pentium 4 3,2 GHz 512 MB DDR RAM KingMax 2X Segate Baracuda 200 GB SATA Westren Digital 200 GB ATA133 Sapphire ATi Radeon 9600 XT Lite-on DVD ROM Pioneer DVR-108 DVD/RW Asus Pin-100 TA Samsung SynMaster 757DFX Logitech Internet Navigator SP Keyboard Logitech MX 510 Lexmark Z51 printer Microsoft Windows XP Professional + SP2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Administrator
|
Citiraj:
![]() ![]() Biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiipa pa što? Mora ti sve nacrtati ![]() Mislio sam kupiti sedmicu ali sam odustao i bacio oko na SK7. I nije mi žao. Smartfan na 2900 o/min, temp trenutno na 30 ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() Ono-ujutro dovučeš kavu do kompa da proćitaš mail, upališ, a beštija se razdrevi ko luda:burn: E, da mi je bilo vidjet face... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Administrator
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Premium
|
Ja bih kupio Thermalright SLK-900(947)-U(tak se nekak zove) u kombinaciji sa nekim dobrim ventilatorom npr. smart fan 2 ili bih jednostavno kupio vodeno hlađenje. PS Moja abitica niš ne cvili. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Headbangig Grunf!
|
Citiraj:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Administrator
|
Citiraj:
|
|
![]() |