|
![]() |
#1 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Koja voltaža za 6300
Malo sam tražio, ali nisam našao. Ne znam da l me hebe CPU ili Mema (Promos). Trenutno sam na 455 FSB i 1.5V na CPU. Koje voltaže vi imate na tom FSBu i koje kada idete na veći FSB?
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
Ovak, od oka...za 455FSB nebi trebalo vise od 1.45-1.46V a cudno mi je za promos...nebi reko da je on kriv...kod mene je isao debelo preko 1Ghz...sad je ta mema kod mitzeka...pa da vidis kak ide ![]() nije promos nimalo los... |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Kako Phoenix reče, za tu brzinu mislim da preko 1.45 nije potrebno, barem ja tako svom (na 460mhz) dajem... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Onda ću probat na 1.45V. Jer možda me zeza i previsoka voltaža
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Meni je sada fsb na 450 U biosu mi napon na 1.325V, a cpu-z i everest pokazuju 1.28V... I meni se čini da me zafrkava ta memorija. Poslao sam ti PM prije nego li sam vidio ovaj post. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|