|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Novi bios 1102 za P5B - vaša iskustva?
Ukratko, isplati li ga se stavljati? Piše da nema povratka na stariji bios ako ga se stavi, pa da nebi bilo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Jedino ako flešaš iz Win, pomoću dobrog starog floppya možeš staviti bilo koji bios natrag.
__________________ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Ma navodno sa zadnjim biosom se OC potencijal smanjuje na cca FSB300 i više od toga neće nikak po nekim korisnicima na asusovom forumu. Ajmo P5B vlasnici... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Hmmm kod mene je obrnuto, utility od Abita ne želi flashati stariji BIOS, a sa DOS utilityem lako vratim natrag stari BIOS. Tako mi je bilo i prije na P4P800-X, no izgleda da su se neke stvari promijenile
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Kod mene nemoze stariji bios iz windowsa samo novi, dok iz dosa ide najstari ako treba. Mada ovaj zadnji radi ok pa mi nepada napamet da ga diram.
![]() |
#9 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
ja se već ponadao da je za deluxe/wifi verziju Meni zadnji bios nije poremetio clock. I dalje uredno na 450
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|