|
![]() |
#1 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Par pitanja oko X1950Pro
Gledam sve ove teme oko dotične kartice i ne mogu utvrdit koje imaju temperaturni senzor i softversku regulaciju venta. Na netu sam našao da Sapphireove kartice to imaju, ali bih i vas htio pitat. Razmišljam o zamjeni X1900 AIW za X1950Pro i trenutno mi se nudi Gigabyte, PowerColor, Asus i Sapphire pa ne znam što ću... Unaprijed zahvaljujem.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Kad kupuješ-pripazi malo i na druge stvari. Neke nemaju VIVO ili dual-link. CF mostić (ako ti je bitno) Ovo za senzor nemam blage... Kaj, nisi uspio složit AIW da ti capture radi kak spada?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
EMP moderator
|
Pa šta ima onih koje nemaju VIVO i dual link??? Svašta... Koliko je X1950Pro stvarno jača? Na netu vidim da u svakom testu šiša AIW. Grijanje pretpostavljam da je manje jer je 80 nm proces. Ma nema teorije, ne zahebava samo capture nego i kad gledam TV. Jednostavno se slika odjednom zakoči, a zvuk ide dalje. Kad prebacim na drugi program, slika i dalje ne mrda, zvuk čujem od drugog programa na koji sam prebacio. Otkrio sam da to nema veze s ATI-jevim MMC-om jer se isto događa i u PowerCinema. Probao desetak display i WDM drivera, ništa. Probao sam kod Mikeyya i sve radi OK što znači da se kod mene kolje s nečim...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Ma uzmi sapphirovu i bit ces miran, jos ako mozes naci ultimate ![]()
![]() |
#5 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
Imao je Pinsla na testu i jednu i drugu, uspoređivali smo i sa mojom clocknutom. Uglavnom-zbog brzine se ne isplati mjenjati. Je, ima modela bez VIVO (samo Tv-out), bez dual-linka (kakti ne treba svakom), bez CF mostića... Kad im je ATI već dao dozvolu za takve stvari ne bi se čudio i da ima modela bez senzora.
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Javi mi se ak budes prodavo AIW-icu ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
EMP moderator
|
Nemojte se gurat, pustite da i drugi dođu do riječi. No, šalu na stranu, nije moguće da nitko nema nikakve informacije? Prekopo sam nekoliko reviewa i nigdje nisu naglasili da neka kartica ima ili nema senzor. Odgovor svima koji su slali PM-ove misleći da ću prodat grafu: ne prodajem, mijenjam je isključivo u trgovini jer mi se u protivnom ne isplati.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
Ja znam da ASUS još od GF2 GTS ima termalne sonde i softwersku regulaciju fana. U medjuvremenu mi je prošlo kroz ruke još nekolicina jačih asusovih modela kroz povjest i sve su imale. Eto n adam se da će ti pomoć |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
EMP moderator
|
Kakva je situacija s driverima kod Asusa? Znam da neke kartice neće primit službene ATI-jeve/nVidijine drivere nego treba baš sa Asusove stranice skinut...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
Primit će službene drivere, ali sa orginalnim drajverima postoje neka 3 moda neznam kako su se zvala točno ( turbo, game, 2d) tako nekakko ne znam čemu služe nisam otkrio i sa normalnim drajverima ih nećeš moć koristit. To sam imao na V9999GE. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
EMP moderator
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|