|
![]() |
#1 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
![]() ovako, kupio sam X1600pro, i sad mi nije jasno par stvari.. 1. temp monitoring? to izgleda ne postoji ni kod 1600 serije? jer ja nigdje ne uspijevam vidjeti temperaturu kartice.. 2. ventilator je bučan, i ja ga ne uspijevam nigdje softverski utišati (smanjiti vrtnju), ATT mi nema tu opciju, odnosno kaže da 2no supported hardware" 3. koliko bi ova kartica trebala davati 3d markova 05? ja dobijem 4000 po defaultu? 7.1 driveri ... 4. kako inače stoji sa zagrijavanjem, jer mislim na nju nakeljiti 8cm vent da puše po njezinom pasivcu, pa da vidim hoće li to biti dostatno hlađenje... željno iščekivam vaše odgovore... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
Datum registracije: Oct 2006
|
Postoji monitoring temperature te grafe.. samo pojedine x1300xt nemaju!Za temperature imaš ovdje članak pa malo pogledaj http://sg.vr-zone.com/?i=3708&s=8 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
imao powercolor doduse - isto bez senzora i brzine vrtnje . u 05 mislim da sam dobivao 3900 a u 06 oko 2000 , ali stariji driveri , mislim 6.10 da je jos bilo . za zagrijavanje neznam , ali sam isto zujalicu iskopcao i stavio 8cm vent na pasivac i radila je mjesec dana 24/7 i nikad nisam vidio nekakvo pucanje , dakle funkcionira ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Lika u mom srcu
|
to te ja pitam router ![]() fala stari. P.S: moja x1300 obična nije imala temp monitoring... ![]() ![]() e da, kako si učvrstio vent na nju? ja sam na x1300 bio zaljepio onim superbrzo - super jako ljepilom, ali je na ovoj malo nezgodan pasivac, pa nemam zasad ideju.... any ideas? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Hejter
|
dvokomponentno - tak sam ja stavio na ovu , isto je pasivac bio cudnog oblika i nisam nikako mogao sa maticama nekakv blokirati pa sam puknuo dvokomponentno i dan danas radi tako kod kolege sa faksa , dakle vec duze od 4 mjeseca . a da stavis po onom svom patentu sa 9550 infinite ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Lika u mom srcu
|
dvokomponentno... hmm... poznato mi to odnekud... ![]() ![]() patent bih iskoristio, nego sam kreten baš nekidan bacio svoje stare pregorene modeme, i sad nemam što izrezati.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Hejter
|
hehe ![]() najbolje je ono kao epoxi ili tako nesto , u pevecu ili bauhausu sam kupio mislim , nije preskupo onako zuto-crna ambalaza , ne stvrdne brzo ali kad stvrdne drzi ko ludo, probao sam i tresti i ne mrda , dakle drzi mrak . |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Lika u mom srcu
|
naišao sam na novi za sada nerješiv problem.. a to je: kako podesiti manju rezu na TVOut za TV, jer mi je slika uvećana na TV-u, i kad dođem mišom prema rubu, slika se miče, lijevo desno /gore dolje... kako to riješiti? to mi se izgleda događa sa novim driverima.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Nikako, 1024 x 768 je max za TV-out...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Lika u mom srcu