|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2007
|
XP mi ne prepoznaje misa
imam xp nx 6325.moj problem je sto mi xp ne prepoznaje misa kad ga ukljucim.imam 2 misa.jedan je optical usb i on mi je prije radio ok a sad od kad sam probao instalirati ovog drugog ne radi.kad ga prikljucim napise mi unknown usb device.za njega nemam drivere jer je plug&play. drugi mis koji imam je wireless optical usb mouse(trustov).ima reciver koji prikljucim i upali mi se lampica na njemu.stisnem ono za trazenje siganala,isto to i na misu i vidim da su se nasli,ali kad udjem u xp kao da ih nema.mis mi se ne mice,odem u device manager nema ga,nije mi se nikad pokrenula plug&play instalacija.Kad odem na add new hardwere i nadjem rucno inf fajlove sa cd-a kaze mi that file doest contain information on your hardwere?? Sto uciniti?dosta mi ne touchpada |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
si probao taj mis na nekom drugom kompu? probaj piknuti u neki drugi USB port. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
svi usb portovi na kompu mi rade,provjerio sam sa usb flash diskom i na svakom ga prepoznaje. imam jedan stari komp sa win 98 i usb-om i probao sam u njega staviti mis i normalno se instalira i normalno radi?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Da nemaš kakvu custom instalaciju vindoza? S takvima je znalo biti svakakvih problema.
![]() |
#5 |
Registered User
|
Imam predinstalirani xp koji sam dobio sa laptopom tak da ne mislim da je u tome problem. uspio sam pokrenuti plug&play instalaciju, ali ne istalira mi ga pod mouse i other pointing device nego pod usb human interface device i pise your hardwere is instaled and ready to use,ali mis se i dalje ne mice na ekranu(iako vidim da svjeli lampica od recivera i misa kad ih pomicem tak da nisu neispravni) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|