Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Hardverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 23.01.2007., 18:49   #1
Kovin
Registered User

Kovin's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
XP mi ne prepoznaje misa

imam xp nx 6325.moj problem je sto mi xp ne prepoznaje misa kad ga ukljucim.imam 2 misa.jedan je optical usb i on mi je prije radio ok a sad od kad sam probao instalirati ovog drugog ne radi.kad ga prikljucim napise mi unknown usb device.za njega nemam drivere jer je plug&play.
drugi mis koji imam je wireless optical usb mouse(trustov).ima reciver koji prikljucim i upali mi se lampica na njemu.stisnem ono za trazenje siganala,isto to i na misu i vidim da su se nasli,ali kad udjem u xp kao da ih nema.mis mi se ne mice,odem u device manager nema ga,nije mi se nikad pokrenula plug&play instalacija.Kad odem na add new hardwere i nadjem rucno inf fajlove sa cd-a kaze mi that file doest contain information on your hardwere??
Sto uciniti?dosta mi ne touchpada
Kovin je offline   Reply With Quote
Staro 24.01.2007., 09:09   #2
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
si probao taj mis na nekom drugom kompu?

probaj piknuti u neki drugi USB port.
Hamm je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 24.01.2007., 17:33   #3
Kovin
Registered User

Kovin's Avatar

svi usb portovi na kompu mi rade,provjerio sam sa usb flash diskom i na svakom ga prepoznaje.
imam jedan stari komp sa win 98 i usb-om i probao sam u njega staviti mis i normalno se instalira i normalno radi??
Staro 24.01.2007., 18:28   #4
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Da nemaš kakvu custom instalaciju vindoza? S takvima je znalo biti svakakvih problema.
Staro 25.01.2007., 00:18   #5
Kovin
Registered User

Kovin's Avatar

Imam predinstalirani xp koji sam dobio sa laptopom tak da ne mislim da je u tome problem.
uspio sam pokrenuti plug&play instalaciju, ali ne istalira mi ga pod mouse i other pointing device nego pod usb human interface device i pise your hardwere is instaled and ready to use,ali mis se i dalje ne mice na ekranu(iako vidim da svjeli lampica od recivera i misa kad ih pomicem tak da nisu neispravni)
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno