|
![]() |
#2 |
Ev1LMa5ter
Datum registracije: May 2006
|
ako imas dobro hladenje tipa sonic tower, big typhoon, zalman9500 bez frke ga mozes drzati na 1.5 - 1.55... vise od toga ja nebi isao..
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
Defolt i 2700mhz i ti nisi zadovoljan? Pa nije to Konroj ![]() On topik, mislim da ti je za 24/7 nepotrebno više od 1.5-1.55V sa dobrim cooler-om...
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Ako je to zbilja tak dobar primjerak, 15 ili 17 tjedan ![]() No s druge strane, a dobrim coolerom tipa TT BT i dobrom plocom bi mogao dobro potegnut, ali napon ne dizati na duze staze preko 1.55V. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Ja sam svog klao na 1.625V sa stock coolerom ![]() ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Sruk
Datum registracije: Sep 2004
|
2800mhz evo na 1.5 nis posebno, nece ni u Windowse uc, na 1.55 ulazi i radi sa ovim jednostavnijim aplikacijama,al zato izlazi iz onih malo zahtjevnijih(probao sam CPU test odvrtit), ocito je da mu jos napona treba, temperatura mu je 31C kad izbaci a 30 u idleu, Zalman ga hladi fakat ljepo tak da cu ja probat sad na 1.6 pa cemo vidjet sta ce rec. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Sruk
Datum registracije: Sep 2004
|
na 1.6 i 2.85 plavi ekran, na 1.6 i 2.8 smrzne se u CPU testu od 3dmarka a temperatura mu je 34C najrade bi ga stisnuo na 1.7V jer se ne grije uopce al ak vi tak kazete onda cu ga ostavit ovak al zao mi je malo jer bi mi bas ljepo na 2.8 memorija radila na 499 i bas bi super bilo |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
1.7V lol, radi pisljivih 100Mhz, a ovako na 2700 ti radi na default naponu? jesi lud, ostavi ga tako na 2700mhz i uzivaj : cheers2 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|