|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
![]() [56k warning] Evo nekoliko zanimljivih usporedbi današnje 7.1 ponude za ATI-jevce. Kako se ATI odlično nosi sa Anti-Aliasing-om ,neki to mogu i bolje za iste pare. Vi procjenite koji. ![]() Softverski dio zaslužan za testiranje: Windows XP (x86) , (friška instalacija) sa zadnjim updejtovima (Siječanj) uključujući i DirectX (December release); 3DMark 06 (v1.1.0); 3DMark 05 (v1.3.0); CPU-Z (v1.38) Konfiguracija je iz siga,a OC je sljedećih komponenenti je naveden dalje u tekstu: Brzina GPU-a ,default (500/500) Brzina CPU-a ,OC (500x7 @3.5 Ghz) Brzina memorije ,OC ( @DDR2 1000Mhz 4-4-4-8) Kako je testirano: Svi benchmarkovi su benčani isključivo na 1280x1024 rezoluciji koristeći isključivo 3DMark 05 (06) kao mjernu referencu. Catalyst 7.1 3DMark 05 noAA 3DMark 05 4xAA 3DMark 06 noAA 3DMark 06 4xAA Omega 7.1 3DMark 05 noAA 3DMark 05 4xAA 3DMark 06 noAA 3DMark 06 4xAA XG WarCat 7.1 Second Release 3DMark 05 noAA 3DMark 05 4xAA 3DMark 06 noAA 3DMark 06 4xAA Napomena: Testirao sam ih sve zasebno onako leteći u igrama ali nisam pravio nikakve zabilješke, samo odokativno odnos IQ-a i FPS-a... Neki od letećih naslova su: Far Cry, Call of Duty 2, NFS Carbon, NFS MW, Counter-Strike Source Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 21.01.2007. u 13:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Izvrsno napravljeno,samo ne mogu vjerovati da su Omega driveri toliko slabiji ![]() Zaslužio si reputaciju ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Pitanje je da li je pogledao koje su defaultne postavke kvalitete prikaza u 7.1 i Omega driverima. Koliko se sjećam Omega je po defaultu sve na high, 7.1 sa CCC-om ne.
![]() |
#5 | |||
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Jedna situacija u igrama. Koristio sam prije Omegu 6.9 i pošto sam tada učestao igrao 18 WOS gameplay mi je bio ajme majko... Ako upalim retrovizore (pogled iz kabine), FPS-ovi sa 50-60 padnu na 15 i niže...? Nije mi bilo jasno. : stoopid Stavim katalyste 6.9 i to postane sasvim druga priča... To me navelo na iduće, da sam dobija dojam da je bolje ostavit i službene ako si već nevjerni Toma jer ceš manje falit nego s modanim. Nikako ne volim (a vjerujem da je tako i sa ostalima) da mi drajveri guše performnse na uštrb, ma čega...??? Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() Takve stvari sam provjeravao u ATT (v1.2.6.964 ),sve je na HQ osim Teksture Preference šta je na svim bila Quality (govorim o Open GL-u). Kod direct3D sve HQ. Svi drajveri su testirani jednako po na isti način...ništa nije dirano ni mjenjano u CP nikakve vrste OSIM isključivanja ATI Smart (ati2sgag.exe) i Ati HotKey Poller-a (Ati2evxx.exe). CCC nije instaliran a s time niti korišten. |
|||
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|