|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Ako može savjet
Ako može preporuka za neku bolju grafičku (za igre itd.) na sljedeću konfiguraciju: Pentium IV 3.0 Ghz 2*512 Mb DDRam Foxconn motherboard 848P7MB series valjda je to dovoljno podataka, a da je do nekih 1000 Kn možda bi moglo do 1200 Kn I samo napomena živim u Mostaru Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Pa, baš i nije dovoljno podataka. Koja je namjena iste? Ako je za igranje, uzmi X1650Pro ili neku polovnu 9800 ili X8xx. Baš i nemaš neke alternative jer je AGP kartica sve manje na tržištu. EDIT: meni, a vjerojatno i većini drugih na ovom forumu, apsolutno je nebitno odakle si. Pa da si i s Marsa. Bitno je da ti treba pomoć i da ti mi pomognemo da riješiš svoj problem.
"Dvije stvari su beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran." A. Einstein Zadnje izmijenjeno od: coconut. 20.01.2007. u 08:55. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Hvala A ovo što sam napisao odakle sam to je bilo da to uračunate kada mi preporučite neku grafičku. Ako je vama neke grafičke teško naći, kako će onda biti meni Nisam nasao tu grafičku. Ako nekome nije teško da ode na sljedeće stranice i da preporuči neku grafičku s te stranice. Znam da gnjavim, ali bi mi tako bilo najlakše, jer ja nemam ama baš nikakvog pojma o grafičkim karticama http://www.net.com.ba/ http://www.maneco-computers.com/aspb...asp?sifra=GRAF Oprostite na gnjavaži Zadnje izmijenjeno od: ZZZZ. 20.01.2007. u 23:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
1200Kn su nekih 300KM ako se ne varam.......a vidim da su kod vas grafe mal skuplje.....vjerujem da ti treba AGP tak da ti preporučujem neku tipa GF 6600 ili ATI Radeon 9600XT...........bolje ti kod nas tu naručit i platit poštarinu,bolje ćeš proći......
![]() |
#8 |
Premium
|
Znam da sam gnjavaža, ali eto samo me zanima kako ide ta narudžba? Ako znate ko isporučuje u Bih i koliko bi oko prilike bila poštarina i za koliko bi dana/tjedana stigla? Ovo pitam zato jer ova x1600 pro košta kod nas 374 KM (1224 Kune), a ove X1650 pro ni nemaju Hvala svakome kome ovo nije teško odgovoriti |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
A čuj, možda bi i mogao zaprašiti dolje za more, prvi veći grad i kupit to sam. Za poštu nisam siguran. Ovdje se uglavnom šalje nekom isporukom od vrata do vrata, to neće ići ako se šalje u bosnu, a običnom poštom ti je nesigurno i ko zna kolko će naplatiti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
zzzz moras imati nekoga u hr ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
Ovo je da ne otvaram novu temu. Pa evo ako mi može netko odgovoriti na sljedeća pitanja: 1. Jeli isplativo mijenjati matičnu za neku koja podržava PCI i onda kupiti i neku grafičku (ovo je pošto mi se čini da ima dosta dobrih PCI grafičkih, a jeftinijih od ovih AGP)? 2. Koja matična (ako je isplativo) da može podržavati sve moje ostale komponente koje su navedene gore? 3.Koju grafičku? 4. Koliko bi to ispalo, ali nešto da nije pre skupo, a da nije ni loše (ako može nešto do 1400 KN odnosno 370 KM)? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Zasad mislim da ti je najbolji izbor držati se AGP-a još neko vrijeme.. Nije taj prelazak opet toooliko strašan,u brzini gotovo i nikakav,jedino su ti grafe zbilja jeftinije 30tak posto u prosjeku,što nije mala stvar..ali brzo ti se taj plus pretvori u još KM-a na tvoj račun..treba i ploču promijeniti,pa hvala Bogu još ako imaš i neko šrotex napajanje,i to bi trebalo za novu grafu promijeniti..popneš se za čas preko tih 1200kn..polovno vjerujem,ne bi uzimao..ako i bi,onda je izbor stvarno velik.. Brand name napajanja vjerujem ima 400tinjak W već od 250,300kn polovnih..Chiefteca,Tagana,Fortrona.. Ploče za P4 sa pci-e se isto nađu do 300,400kn da biraš.. Ostaje ti koliko..ako se ne varam,700kn tu negdje za kupnju grafičke..a sad,za te nofce šta bi uzeo..za PCI-E..opet ništa special..eventualno neku X800XL za pci-e,7600GT možda..za 700kn... Kartice tipa 6600GT te najvjerojatnije ni ne zanimaju..jer ih je danas bezveze kupovati,kad su tu 7600GS i 7600GT..nije tolika više razlika u cijeni.. Također..pogledaj X1650Pro..za PCI-E..ovisno koliko ti casha ostane..više nego solidna kartica.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Ukratko, ne valja, ako misliš uzimat neku bolju grafu, preporučljivo je da uzmeš i bolje napajanje..tipa Chieftec/Fortron 350/400W |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Eto,kako sam i rekao..svaka veća investicija u GPU ti samo donosi probleme..i dodatne neplanirane troškove..ako prođeš ispod 1500kn u reinvestu svaka ti čast..makar u novim komponentama..lako za polovne..obnoviš i vga,i mbo i novo napajanje za 1000kn polovno... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|