|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
(riješeno) Problem sa "internetom"
ovih dana sam se mučio s jednim, meni, nejasnim problemom..spajam se preko modema,dial-ip vezom..(Generic Soft56)...spojim se na net i nemogu otvoriti ni jednu stranicu, dobim onu poruku, "stranicu nije moguće prikazati"..probao sam možda 15 browsera ali uvijek isti problem..stavio sam nove drivere za modem, promijenil sam kabel koji spaja modem i utičnicu, promijel sam modem..i pri rubu živaca, napravil sam čistu instalaciju win..al nažalost uvijek isti problem..zvao sam Carnet, oni nemaju blage o tome..u čemu bi mogao biti problem?! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Čudno je da ti se nakon reinstalacije windowsa ponovno javlja taj problem. A na koliko ti se spoji modem? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
1. Spoji se na NET 2. Klikni Start->Run->upisi cmd->Enter 3. U crnom prozoru napisi ping www.google.com pa vidi da li dobijas kakav odgovor 4. U istom tom prozoru lupi ipconfig /all i daj cijeli copy-paste tu
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
riješio sam napokon, problem je bio ni manje ni više nego u javi... |
![]() |
![]() |
|
|