|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
CS problems
Igram CS normalno i laggovi normalno, i ja gledam koji mi program karade banwith i nist odem na server ono mi lagga brejak ko da nije instaliran mis svo neko usporeno ali 100 fpsa ping dobar nema chokea ni loss. i sad ja dodjem FORMAT C: sve zbrisem instaliram win ponovo i dodjem na server i opet isto sve isto, skinem congif od mp-14 radi sve ok samo je eax ukljucen pa imam jeku ali CS ide ok. Skidem CPL GUI jer sam mislio da je u mom configu proglem tamo je EAX iskljucen i ono opet i ja skuzim da je to EAX kad je EAX ukljucen imam jeku ali cs ide normalno ali kad je iskljucen onda mi LAGGA, brejak ono kao da imam 2000 pinga svo neko jebeno uzas uglavnom. Znaci problem je eax znacii zvucna kak da to popravim onda imam ABBIT NF7-S rev 2.0 ima integriranu zvucnu Soundstorm eh sta da vise kazem. Najnoviji driveri. Vise onak da se malo zamrzne samo zamrzava kadse hocu okrenut i to. A kad napravim u LANu server sve normalno.
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|