|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Errori!!
Prije 2 dana sam formatiro lap. sve digo windowse,drivere.... sve 5 radi i onda jucer mi se pojavio prvi error a danas ovaj drugi, na putu sam pa se spajam preko modema , gore je nod32.kad mi se to pojavilo ocistio sam sve erore sa TuneUp Utilities 2007 bilo ih je negdje 20-ak, evo opet mi se pojavilo dok ovo pisem, izluđuje me, ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Da, za početak čin on krene odbrojavat u nazad vrati sat unutrag za koji dan ![]()
![]() |
#4 |
...(=_o)...
Datum registracije: May 2004
|
e ***i ga ...nije mi ucito stranicu do kraja...pa nisam skužio da su ti odgovorili prije mene |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Zaboravih, kad krene odbrojavat, odi na Start > Run > cmd > OK > napiši shutdown -a > lupi ENTER i odbrojavanje će prestat pa se možeš bacit na čišćenje iako bi bilo bolje da instaliraš ponovo Win, ali s integriranim SP2...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
domy majstore, hvala: goood : |
![]() |
![]() |
|