|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2006
|
SE515
Kod frenda se nešto pošamurio wlan i sad kad sam mu pokušavo složi ruter, ( znam šta je problem ) za pristup config postavkama, treba onaj admin password, kod SE555 je po defaultu admin ili 0000, a sad za SE515 neznam, ak bi mogo ko pomoć oko ove stvari, znači traži se defaultni password za SE515. ( tip je zametnuo sve papire od njega, a u t-centru su mu rekli da se za to ne dolazi njih pitati, i bla, bla, bla... Ak neko zna nek pomogne thnx. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
a probaj admin, adslroot, root
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
|
Ako nisi pogodio password napravi factory reset (naravno da ćeš onda morat proći cijelu konfiguraciju uređaja ispoćetka), nakon čega je password "parazan" ili admin i upreš Login botun. Zadnje izmijenjeno od: Nikky. 14.01.2007. u 17:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Kad napraviš reset, poremete se WAN postavke pa se neće htjeti spojiti na net. VPI treba biti 0, VCI 33, a Service Category "UBR without PCR", Protocol - PPoE, Data Encapsulation - LLC/SNAP. Mislim da je to sve.
![]() |
#10 |
Moderator
|
Ako nije netko prčkao po njemu, jesi li probao odraditi factory reset (vidi manual) ? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
ma sve je u redu, uređaj radi ok, nego sam mislio njega staviti u pogon pa sam msilio prije toga staviti zadnji firmware koji je za njega izašao. Znam da je bilo open wrt-ova za annex A, ali ja bih ga na B standardu ostavio, samo bih osvježio s najnovijom revizijom firmware-a. ne može škoditi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Moderator
|
Znaš kako kažu, ne popravljaj ono šta radi ![]() Nemam fw za njega, samo se sjećam da je baziran na nekoj staroj Broadcom platformi. Ako ga baš hoćeš osvježiti onda mu zamjeni elektrolite i/ili napravi modifikaciju hlađenja opisivano ovdje http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=120875 Kako vidim slike modifikacije SE515 su isparile pa probaj kontaktirati kolegu da ih osvježi. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|