|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
ne vidi se film unutar prozora
totalni zajeb... nije se gledalo dvd-ove pa eto već 6 mjeseci i sad ajde idemo žena i ja pogledat t3 (sa hard-a ![]() kartica je 9000pro, theatar mod je bio uključen... p.s.: odgledali smo ga, ali sam morao namještati primary i secondary display, a znam da prije to NISAM morao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Re: ne vidi se film unutar prozora
Citiraj:
inace sad stalno drzim TV kao full screen device a titlove rijesavam pomocu eksternog filtera |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Brat mi ima ATI i on je imao takav problem na koji sam samo odmahnuo rukom. Uglavnom, momak je nakon skoro dva tjedna riješio sa nekim background-foreground postavkama. Nemam pojma koja treba biti, ali je tu rješenje.
![]() |
#4 | |
Administrator
|
Re: ne vidi se film unutar prozora
Citiraj:
Isključiš njega i kod uključivanja slike na TV tamo pod display imaš one dvije plave kockice (ispod onog crvenog gumba kojim uključuješ TV). Upališ onu isključenu kockicu i to je to. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
|
Re: Re: ne vidi se film unutar prozora
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
A ništ...budemo se lijepo skupili, na avion-pa u Kanadu. ![]() Lijepo ufatimo onu ljigu od Terry Makedona i razbijemo mu p***u ![]() ![]() ![]() Nebu valjda on nas zajebaval... Pes... I meni su se znale slične stvari desiti, na 8500 sa jednim driverima sve fino namjestim,čim kliknem na neki video file-evo njega lijepo na telki,žena gleda a ja na netu ![]() Stavim neku drugu verziju drivera i moram se pol dana zajebavat,ko" da nisam nikad ATI-cu ni vidio ![]() Makar...nije to tak loše kod mene završilo...pojavio se ja jedan dan na vratima sa kutijom u ruci a žena poučena iskustvom samo procijedila kroz zube: do-bro...a koji si pak to kurac OPET dovlekel doma???, koliko to košta,jel ti znaš........... Jojjjj kad je skužila kaj sam to dovlekel-bila je tak sretna da se nije ni obazirala kaj sam perje za DVD maznul iz njenog novčanika jer "nisam stigao skočit u banku" ![]() ![]() ![]() Možeš si mislit kak je uživala gledati DVD-ove uz buku kompa i zbunjenost svaki put kad sam promijenio drivere... Pa nek mi netko još veli nekaj protiv ATI-ja:burn: |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Administrator
|
Re: Re: Re: ne vidi se film unutar prozora
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
|
Re: Re: Re: Re: ne vidi se film unutar prozora
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Administrator
|
Ma pročitao ali nisam shvatio. Sad sam doma i isprobavam i jedino nemam sliku kad stavim na standard mode. Na theater i sam on all imam uredno sliku na Tv bez problema (zadnji catalyst). Kako si spojio sliku na TV? Preko onog scarta s 3 chinc izlaza ili direktno u video in na Tv-u? MOžda to igra ulogu... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
ne...s-video na s-video... ali, otkrio ja jučer da ako ubaciš direktno dvd u dvd-rom, sve je super (i sve je za pet, kad si muško i...), znači, autorun, windvd i theatar mode sve radi, pojavi se slika na tv-u i gledaš film, dok na comp-u moš radit šta oš. e, ali sa hard-a film (svcd), ne želi na taj način, već se mora namještat prim. i sec. display. zakaj, nemam pojma. malo sam kopao po google. news, ali nisam došao do nekog pametnog odgovora, nekima se to javi (nema pokretnih slika unutar prozora), ali kao rješenje se nudi upravo to namještanje... kako su mi svcd file-ovi preko 800 mb, nije bilo jednostavne mogućnosti zapržit ih na cd pa isprobat da li je do toga... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
networking wannabe guru
Datum registracije: Sep 2002
|
pa sta ne bi trebalo biti u theater modu uvijek full screen na telki? ak je tak, kak onda imaš uopće prozor na TV-u???
Quotation from the Bhagavad Gita famously quoted by J. Robert Oppenheimer upon witnessing the detonation of the first atomic bomb. Also quoted numerous times by overly melodramatic players of Unreal Tournament upon detonation of the Redeemer weapon. "Now I have become death, the destroyer of worlds who has come to annihilate everyone." |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
networking wannabe guru
|
pa sta ne bi trebalo biti u theater modu uvijek full screen na telki? ak je tak, kak onda imaš uopće prozor na TV-u???
Quotation from the Bhagavad Gita famously quoted by J. Robert Oppenheimer upon witnessing the detonation of the first atomic bomb. Also quoted numerous times by overly melodramatic players of Unreal Tournament upon detonation of the Redeemer weapon. "Now I have become death, the destroyer of worlds who has come to annihilate everyone." |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Premium
Datum registracije: May 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#15 | |
Premium
|
Citiraj:
reko bi gpremec 'nou moušn pikčr' |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Premium
|
Citiraj:
reko bi gpremec 'nou moušn pikčr' |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
Datum registracije: May 2003
|
e jebiga peh, evo ![]()
![]() |
#19 |
PC Ekspert
|
probaj stavit refresh monitora i telke na 60 Hz.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Premium
|
Citiraj:
to je ono kaj se traži, klikni na film i gledaj... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Truth is out there!
Datum registracije: Aug 2003
|
To se menoi isto dogadjalo,ako dobro kuzim idi u overlay i stavi pod clone mod options same on all,ja sam barem teko rijesio problem
![]() |
#22 |
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
meni se nevide titlovi kad gledam divx preko tv kako to namjestit.graf ati 9100.brzo ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Truth is out there!
Datum registracije: Aug 2003
|
Stavi najnovije drivere,npr. cat 3.7,jer su mi neki stariji pravili probleme,kao sto sam rekao u overlayu stavi same on all,a pvaj odgovor da stavis TV primary,monitor secondary samo pali kod nekih,kod mene se slika na monitoru skroz smanji
![]() |
#25 |
networking wannabe guru
|
meni isto nema titlova kad stavim "theater mod", a ocu surfat dok ovi gledaju film, a to nemogu dok je "same on all"... kak da to zamijenim?
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |