|
![]() |
#1 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Koju micro ATX ploču?
danas bio u Linksu, i vidio jako lijepo AOpen kućište, koskasto, koje bi mi baš lijepo pasalo na stolu. i sad mi treba microATX ploča socket 939 ... preporuke. da bude u rangu ove moja ASROCK 939dual sata2... tnx |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
hm... teško 939... gledam i kod nas nema nikaj. možda bi u gigabyte-ovom odjelu nekaj bilo za tebe. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Imas u Nobilisu ovu: http://us.dfi.com.tw/Product/xx_prod...YPE=LP&SITE=US http://www.nobilis-informatika.hr/php/cjenik.php Jedino nema SATA2, i posto je ATI chipset ima slabije USB performanse, ali navodno ima dobre OC opcije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Lika u mom srcu
|
fala bojler, ali je ova previše novaca... tražim nešto do max 500kn.... ![]() razmišljam da si prodam kućište (Centurion5) i ploču i ubodem Aplusovo cube/barebone/kockasto kućište... ali zato trebam microATX ploču.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Asus A8V-VM. ![]() Imam ju, ima je i Router, obojica smo zadovoljni. Kosta cca 410kn, pasivna je, ima 4xSATA2, 4xDDR400, solidnu zvucnu(HD audio), integriranu grafu... Vrlo stabilna ploca. Cak se moze i overclockirati s njom, max. fsb je 240MHz. U biti je to max. u biosu, a vjerujem da bi ploca inace potegla bar 260MHz... ![]() Ipak moram priznat da sam imao rusenja sa FSB-om na 240Mhz. Iako prime95 i occt prolaze. Tako da ju je bolje drzat na defaultu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Lika u mom srcu
|
čiji je to čipset i je li to soc 939? kako se ponaša u igrama, da li koristiš integriranu grafu ili nešto drugo? jako me interesira. gdje ju ima kupiti u zg? Zadnje izmijenjeno od: Gabre. 14.01.2007. u 01:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
music freak
|
..to je via chipset,stoga je jasno zasto slabi overclock rezultati,bez obzira na to via chipset je skroz ok
![]() |
#8 |
Premium
|
VIA K8M890. Integrirana grafa podrzava DX9, tako da moze tjerat vistu u svom punom sjaju ![]() Takodjer bih istakao prilicno kvalitetnu zvucnu, puno bolju nego Realtek ALC850. Puno bolju. Iako je ploca na VIA-inom cihpsetu, on se pokazao izuzetno stabilan, eto postoji jos od prvih s754 procesora... I da, koristim 7300GT, int. grafa je naravno preslaba za igre. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
Ovisi i koliko PCI slotova koristis. Ja nazalost nemam nijedan na raspolaganju jer mi cooler na grafi zauzima oba ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#13 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
ako ides do 500kn , pogledaj u zagriji ako ima msi za 939 i na kraju imena je FID - to je 6150 chipset i najvaznije - ima DVI . meni je bila prvi izbor ali je nigdje nisam nasao , i zato je sletio ovaj asus i kao sto je vec SRV napisao - ploca je odlicna i za multimedijalni komp ( net , pisaca masina , filmovi , muzika i slicno ) radi svoj posao za 5 . EDIT: evo je : http://217.14.221.177/EUWeb/Start.as...vFBO5MVRmw61OU ali je nazalost nema , inace fantasticna ploca . |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Hejter
|
ne zaostaju , mozda u markovima nesto bodova manje , ali u igri sto se tice fps meni izgleda sve isto , odnosno nisam zamjetio da je ploca i propusnost ista losija od recimo nf4 . |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Hejter
|
hehe , pa otkad imas tccd u kompu ? ![]() vrtio sam marke juce , venice 3500 na 2.53 , 2gb corsair i 6600gt na 590/1190 i asus ploca i u 05 sam navukao 400 sto je vrlo pristojno , jer sam na nf4 i 1gb geila i grafom na 600/1200 dobivao 4200 , dakle sve je to tu negdje . bitno da igre lete i nis ne steka . |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Lika u mom srcu
|
ok, nađite mi kupca za Asrockicu i kupujem ovu asusicu... i kupca za case ako netko treba odlično kućište |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|