|
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
a čuj ako je 100kn onda bi se isplatilo no nemoš očekivat nekakvu uber revoluciju kada su obje grafe za današnje igre vrlo slabe, ali imaj na umu da su 9800 serije vrlo pokvraljive |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ja sam imao jednu 9600XT koja je na defaultu malo jača od 9600Pro, ali ni kad je bila kloknuta na 600/800 MHz, nije mogla bit brza kao 9700Pro, a kamoli 9800Pro koja je još brža. Za 100 kn nadoplate se definitivno isplati.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zule
Datum registracije: Mar 2005
|
Napravio sam prije isto tranziciju sa 9600pro na 9800pro. Ne da sam osjetio razliku već sam skoro pao na dupe. Za 100kn ko bog^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Prečupavi mod
|
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
Datum registracije: May 2006
|
E a zašt lako odu sa silencerom? No nekima je ta grafa odlazila u vječna lovišta i da nije klokao,a imao zalmana...Sve kako te strefi.Nije da širim krive informacije,nego je i bilo tako.Je da manje,ali su dosta rikavale i sa zalmanom.No svakako se isplati mijenjati,razlika je velika |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Prečupavi mod
|
Evo tu imas nekoliko misljenja u vezi silencera http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=52348 Ja sam imao Silencera na svojoj i bio je vrlo topal cak i kad nebi pokretao 3D. Mislim da je ventilator preslabasan da svu tu toplinu izbaci sa finova van.
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Mislim da je veći problem kod silencera bio to što ne hladi memoriju, još i zakloni protok zraka po memoriji. A svi su memoriju solidno klokali.
![]() |
#13 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Koliko sam ja čuo od bande iz servisa-dosta ih je podrobilo dio jezgre montirajući Silencer.
![]() |
#15 |
Guest
Datum registracije: May 2006
|
A koji na kraju čipovi najčešće rikavaju? R350 ili R360? |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
po mome misljenju R350 odlazi.. al vjerojatno je to jednako i sa drugom jezgrom.. ja imam neku inzenjersku verziju 9800pro koja ne moze raditi na original taktovima tako da je moram drzati na 366/337, stari cooler se pregrijavao i slika mi je imala artefakata, stavio sam vf700cu-led i nekako mi je prejak cooler za nju, na silent modu je mlak nekih 30-ak stupnjeva, izgleda mi kao da nemogu iskoristiti pravi potencijal coolera jer se grafa ne grije :roll Zadnje izmijenjeno od: animATrIx. 15.01.2007. u 12:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Hejter
|
r350 cesce odlazi . ovo je definitvno ispaltico za 100kn - meni je jednom davno prijelaz sa 9600xt na 9800pro kostao oko 200kn ali je vrijedio itekako . |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|