|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
Notebook HELP HELP HELP!!!!
Ljudi moji!!!! Dakle simpatična kolegica od moje frendice... ovaj nego da... Sve u svemu; cura je dofurala notebook iz US i nekaj joj se bilo zblesiralo i odnese ona to na "popravak" i frajeri ju skonjiraju da se to može popraviti samo ako iskrca 700 US dolara??? I vrate joj makinu u još gorem stanju.. i da ne duljim Znate one fleksibilne plastificirane vodiče koji s ploče vode na monitor... oni su tu nakaj lemili (Bog te pitaj od kud im ta ideja???) i sav monitor prikazuje samo 60% slike i to u očajnom stanju... DAKLE ako tko zna gdje bih mogao naći takve plastificirane vodove (ne znam kako se to stručno zove, ali svatko tko je raskopao koji CD kuži o čemu pričam..) za monitor notebook Compaq presario 1200 nek mi javi.. Unaprijed zahvalan!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2003
|
![]() to je takozvani ribbon cable, postoji tavav plasticni u stvari su unutra tanki bakreni vodici i oni "gumeni" kakve nalazimo za hdd i fdd ..... doneses u melcomp i probat ce decki iz servisa slozit 042/405000
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
Tako je! Ribbon kabel.... Ali nije li 042/405000 negdije u Varaždinu??? Sorry ja sam iz ZG... U svakom slučaju hvala na pomoći! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|