|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
Epoxova am2
Odlučio sam kupiti am2 ploču i pošto sam nekako privržen epoxu išao sam gledati na nabava.net i jedino sam u "borg-u" našao epooxovu am2 ploču. Radi se o modelu EP-MF4 Ultra za 660kn. Na netu nigdje nemrem naci neki posteni review pa me zanima jeli ima netko s foruma ovu ploču ili se susreo s njom? Također mi je sumnjivo što je to jeidini dućan koji ima epoxove am2 ploče. Ili ipak da uzmem DFI Infinity nf-M2? Takoder me zanima, pošto nemam zvucnu karticu i zvuk bi mi dolazio s ploče, jel postoji nekakva razlika u zvuku izmedu pojedinih modela kao sto je prije na socket A pločama bila razlika u MCP i MCP-t (koji je imao soundstorm) čipovima? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
Datum registracije: Oct 2006
|
Ja bi na tvom mjestu uzeo DFI...nekako "privrženija" točnije firma na "boljem glasu"...malo bolji je kloker...a za zvučnu ne brini...za onboard sasvim ok.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
Baš gledam i piše da ova infinity ne podrzava DDR800 ram dok epox podrzava a postoji mogucnost da cu jednog dana taj ram staviti... A mozda se to moze i sa novim BIOS-om sredit? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
Datum registracije: Oct 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
moja preporuka je da ides na provjerene ploče tipa dfi infinity, jel sto se tice ove epoxice, nisam bas upoznat s njom, no što se tiče starih ploča bile su odlične, no onda odjednom ispuste dušu... barem je tako bilo za S478 i 4PCA3+ i 4PDA5+ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|