|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2005
|
56k konektira na 31.2k
Pozdrav! Znam da je to već poznat problem,ali meni ipak nije jasno.Zašto se moj 56k trustov externi modem konektira na 31.2k.Prije njega sam imo 33.6 modem koji se konektiro na isto 31.2k.Teško mi je vjerovati da kupnjom skoro dvostruko boljeg i skupljeg modema nisam dobio nikakvu razliku u performasi... majku mu. Ako netko zna, neka kaže molim |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Vrlo vjerojatno može biti da imaš zastarjele instalacije...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Ima, ima rješenja. Postovi poviše su pogađali problem ali ne sasvim točno. Na tvojoj tel. liniji vrlo vjerojatno se nalazi PCM uređaj (čitaj multiplexer za telefoniju) kojim se nadognađuje nedostatak dovoljnog broja linija između centrale i korisnika. Zbog svoje konstrukcije i principa rada najčešće modemska konekcija preko takvog uređaja ostvaruje spomenutu brzinu. Dakle treba od T-Come tražiti razdvajanje od dvojnika i premještanje sa PCM uređaja na direktnu liniju. Koliko će to biti moguće realizirati je pitanje. Bojim se da ti jedino može pomoći VIP (čitaj veze i poznanstva). |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Tako je, ili PCM (ne PMS) kao što je meni bio slučaj prije SP2 ... Meni se US roboticsov interni 56K modem spajao na 31.2 nakon updatea na SP2, pa sam morao tražiti neke kineske drivere da proradi... Probaj naći novije drivere ili zovi T-Com i napravi kao što ti je Nikky rekao, jer sam ja to isto govorio u ranijim postovima. Na svu sreću što meni punica radi u pošti, pa mi je to preko nje sređeno...
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
jedna caka koja je pomogla meni kad sam bio na modemu i mnogima: odi u device manager, potrazi modem, properties, update driver, odi da sam trazis drivere, pa pod prvom stavkom (standard modem types) odaberes standard 56000bps v90 modem, i tak ga instaliras, provjeri onda kako ce ici i javi.
![]() |
#8 |
Premium
|
Šta znači dal imam SP2?Probo sam update drivera ,al nije bilo promjene,standard modem mi je samo neznatno povećao brzinu.Izgleda da je najvjerovatnije ovaj PCM.Probat ću nazvat T-Com pa ću vidjet šta će mi reć. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Da li ti šušti/pucketa u telefonskoj slušalici?
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Ukoliko je ovo (Trust 56k Serial Modem MD-1200) tvoj modem ovo (38kB) je zadnja verzija driver - a iz 2006 godine (tako piše u opisu na stranici). Pošto nije velik (samo inf file) pogledao unutra je driver "DriverVer=12/05/2001,1.04". Izgleda da je rječ o Trust - ovom prepakiranju origigi proizvođača ICPLUS. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
|
Nazvao sam , frajer je rekao da je to zbog čvorišta koja postoje s obzirom da sam u stanu,pa se na njima gubi brzina.Modem je trust 56k V92 External-skinuo sam firmwire i čini mi se driver za njega, ali ga komp ne želi priznat i stalno ga vraća na obićan 56k external. Mislim da je prije bilo šuštanja u slušalici , ali čini mi se da više ne. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|