|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Front Panel problemi na Gigabayte DS4
Bok Problem je sljedeći spojio sam front panel MIC i AUDIO na plocu Gigabyte DS4. Kada ustekam sluske straga zvuk je perfektan i odmah detektira da je nesto ustekano. Kada to napravim sprijeda , uopce ne kuzi da sam ustekao sluske i zvuk je ziva koma. A sa mikrofonom kao da ga nisam uopce spojio sprijeda, straga radi normalno. Kuciste je sharkoon silvation i na DFI ploci mi je skroz normalno radilo. Dva puta sam provjerio u uputama kako to spojiti, skinuo manual u nadi da je nekaj krivo isprintano u onom kojeg sam dobio s plocom ali banana. Vise ne znam sto da radim. Ploca je overclockana ako to ima ikakve veze. Dajte ako je netko imao slican problem da baci koji savjet ili rjesenje ... Hvala Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Spermich Termich
Datum registracije: Feb 2005
|
meni ti je na aopenovoj ploči isto bilo dobio kučište sa front usb i autio ulazima i tu neće radit, a iza zvuk čišt... nisam dobro spojio u matičnu kabel probaj odfurat da provjere jel sve ok s pločom i provjeri jel si dobro spojio ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Vjerojatno je problem u kablovima ili kontaktima na kućištu. Ili se nešto raz*ebalo u tvornici ili transportu. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|