|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Prob s mic-om
Dakle .. vec duze vrijeme me muci mic, koji iz neznam kojih razloga pocne sustati kad pricam na mic (ventrilo), a nekad sasvim ok radi. Promjenio sam win, instalirao sve kak spada .. neznam u cemu je stos, mic je creative labs (zapravo headset) i zna raditi ok 2 dana i onda pocne sustati ko mutav, a nekad iz cistog mira sve ide ok .. nekako sam to rijesavao tako da bi 'skakljao' vent .. promjenim iz default u direct sound pa susti pa vratim pa susti pa promjenim pa susti pa vratim pa ne susti .. nevidim tu nista logicno.. isto tako integrušu sam pokušao osposobiti isključivo za upotrebu mica no iako imam sve kak spada instalirano i kada podesim (imam realtekove drivere i zvuk od nforcea) da se cuje na nju nist se ne cuje .. iako je sve ok spojeno, u bios-u enableano itd.. Neznam sto da radim vise, zvucna mi je CL live! 5.1.. ![]() btw .. isprobavao sam razne verzije ventrila, najgore je sto mi se to ne javlja od pocetka nego taman negdje kad udjem u igru da moram alt tabbat : suicide no nemogu se spojiti na vent server sa starijom ver jer moraju bit uskladjeno server i client ver a server je naravno najnovija. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
Si prošao onaj tutorial u windowsima za ušitimavanje mikrofona? Meni to večinom rješi takve gluplaste probleme. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Neznam, sad sam si to konfigurirao ali sumnjam da je do toga. Vidjet cu ako mi se to opet pojavljuje pa javim. Nemogu ovak rec da/ne jer nekad radi nekad ne radi iz cistog mira. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Vjerojatno je stvar u losem kablu koji negdje prekida. Moze bit i do mic-porta na zvucnoj/maticnoj. Promrdaj malo kabel pa vidi...
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Mmda.. odem danas do linksa kupim nove sluske (nije nista pomoglo od gore navedenog ![]() Kupim si ljepo sharkoon HS20 il kak se vec zovu za oko 70kn, dodjem doma i ocu da isprobam, yaaaaay zvuk mi krci. Krci mi i na zvucnicima a na sluskaa nisam ni stigo isprobat. Sound blaster je vrlo tih i krci, a onboard suti.. naravno gasio sam i palio u biosu onboard .. ponovno ustekavao zvucnu u PCI, provjeravao spojeve na zvucnicima i zvucnoj, reinstaliravao par puta .. koje sam ja sreće. Mogao bih vratiti image od prije par dana, pa probati al ovo krcenje dolazi kao da nesto negdje nije dobro spojeno no svugdje je sve kako spada ustekano, jos sam i provjeravao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Cini mi se da te neki lem hebe, a probaj ako ti se da van kucista sve, na stolu... ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
Izgleda da cu morat.. ![]() i vratio image.. nije pomoglo. Al glavno da mi je torrent na kojem sam bio preko 90% od 5-6gb se vratio na 0 iako image nije zahvatio download folder (on je na d) :angry: |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|