|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
pomoc molim
Evo ovako ide prica.Frend mi je donio komp da mu slozim jer se masina nije dala podici.Mislil sam da treba sam windoze formatirati ali kad sam to htio napraviti poceo mi je mrznuti u biosu kad sam podesaval but opcije.Onda sam resetiral bios ni to nije rijesavalo problem.Dogadjalo se sljedece pokrenem paljenje i komp se zapali slike nema a neda se ugasiti na power normalno nego samo na svicu iza na napajanju.Promjenio sam i graficku ali problem ostaje i dalje.Sad na kraju sam vidio da cooler na procu se drzi sam na da drzaca na plasticnom soketu za 478 utoru za p4.Dali je proc spaljen ili ploca nemam pojma kako da to stestiram?Imam kntrolnu lampicu upaljenu na poci kad se zapali ali nemam slike niti mogu uci u bios.Ako je proc spaljen bi mogao vidjeti bios bar ili nebi se nista pokretalo?Ploca je shutle av40 a proc je intel p4 1.6ghz sa100mhz fsb: stoopid |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Jesi provjerio memoriju? Hard? Spoji samo grafu, i memoriju pa probaj u bios. Edit: Sretno i tebi ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera Zadnje izmijenjeno od: nino. 03.01.2007. u 16:43. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Jel maticna ima zvucnik (beeper)? Ako nema, spoji nekakav (onaj sa kucista npr.) i slusaj da li ploca beepa. Ako ne beepa, vjerojatno je otisla. Probaj i s drugim napajanjem...
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2006
|
Imao sam slicnih problema zbog neispravnog napajanja. Moguce da ti je sada zbog toga crkla i maticna ili se u najboljem slucaju zblesio bios. Nabavi neko napajanje da znas da je ispravno. Ako ti se komp ne upali moras napravit flashanje biosa, tj na nekoj drugoj ploci koja ima isti model chipa force flash ili flash na istom modelu maticne.
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Zvucnik je spojen ali zvuka nema.Nisam siguran da se proc nije skuril.Probal sam skoro sve kombinacje ali nema slike dalje.Kontrolna lampica se upali na ploci kad startam.Je moguce da je proc otiso pa mi zato neda niti vidjet bios niti dobit bilo kakvu sliku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
Jesi povadio sve iz pci utora? Kad se spali modem nekad ne želi startat kompjuter. Ali smrdi na napajanje |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|