|
![]() |
#1 |
...carpe diem...
Datum registracije: Jun 2006
|
Kak prek laptopa na Internet?
Relativno je jednostavno pitanje. Idem sljedeći tjedan u Austriju i nosim laptop sa sobom(HP 6325) te bi se htio od tamo priključivati na Internet. pa ako se netko kuži u to da mi kaže šta bi trebao imati,gdje da to kupim itd.?? fala unaprijed! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Netreba ti ništa. Ako si se već spajao sa laptopom na mrežu imaš dole u trayu programčić za konekciju i traženje mreže. Ako mreža na koju se spajaš nije zaštićena možeš na net isto kao i do sada.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
...carpe diem...
|
nisam se još spajao sa laptopom jer imam komp pa mi nije potrebno. laptom mi je najviše u poslovne svrhe pa mi zato i treba internet vani da mogu nešto provjeravati. zato i pitam dali postoji neka kartica kaj moram kupiti ili? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Ako imas wireless u tom laptopu (neznamo model : bonker2 ) nemoras nista kupovat, modem 56k vjerojatno imas integriran, a za spajanje ako ova AMD-ova kombinacija ne radi, morat ces nac nekog tamo da ti postavi ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
Imaš ovdje: http://h20000.www2.hp.com/bizsupport...&swEnvOID=1093 pod Driver - Network sve što ti treba. Vjerojatno ti je sve instalirano, a ako nije imaš tu drivere. Tvoj model ima WLAN i integrirani modem (ima ga moja sestra). Instaliranje mreže ti je skroz jednostavno. Ako sve štima i driveri su ti gore stavi si samo HP Wireless Assistant. http://h20000.www2.hp.com/bizsupport...tem=ob-40648-1 Programčić ti je malen i ima sve šta ti treba.
![]() |
#6 |
...carpe diem...
|
da kužim,ali tam na HP stranici pod Modem,Network ili kaj već ima po 5-6 drivera pa ne znam koji su mi potrebni. znači,ako odem u inozemstvo ne moram kupovat nikakv paket ili karticu od neke firme kak bi se mogao spajati tam?(kao Vip ili T-Com) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
|
Ne. Ti se spajaš WLANom na mrežu.
![]() |
#8 |
Premium
|
Meni ovo nije jasno kako se tu spaja.Ja imam laptop Asus A6000.Imam wireless i kod kuce se spajam preko dsl-a,imam wlan modem ZyXEL onaj od t-com-a. Kako bi se mogo spojit s njim na net kada sam recimo kod frenda u zagrebu ili na moru?
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
samo nades mrezu. ako je zasticena kljucem treba ti kljuc. ako je na neki drugi nacin znaci da vlasnik tebe ne zeli. ako nije zasticena onda kad ju nades stisnes connect. to je to... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|