|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
D-Link DSL-G624T Wireless ADSL Router pomoc!!!
molim vas pomozite. dobio sam od t-scuma kasdu za adsl i sve uredno radi kada je spojim na nomrlanu konekciju (nisam snjom probavao ruter mode). dobio sam na poklon i D-Link DSL-G624T Wireless ADSL Router koji u sebi ima modem/ruter/wi-fi, ali nikako namjestiti. znaci prva stvart koja me budi, koliko sam skuzio neovisno o postavkama doticnog kada ustekam telefonsku zicu u njega ona lampica ADSL bi trebala poceti svjetili i ona lampica status bi trebala uredno nastavit gorit ili se ugasit, a ne cjelo vrijeme blinkat. uglavnom nikako namjestiti da konekcija proradi, ali eto ovo sa tim lampicama me buni jer neznam dali je problem u tome da se taj modem nemoze nikako spojiti na mrezu ili ipak treba besto u njemu namjestati prije nego to proradi? pokusavao sam i u njemu (preko browsera) namjestat podatke pod wan, ali nikako neide. molim vas za pomoc? hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2006
|
Speak enghlish, or ružđite ruski? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Ovako nabrzinu koliko sam vidio na netu unutra je ADSL AnnexA verzija modema. Ukoliko je to tačno u tom grmu leži zec". Ovdje na forumu već opisivana slična iskustva (mislim da se radilo o USRobotics uređaju). Naime i ta verzija bi trebala uredno raditi kod nas ali . . . Kao rješenje trebaš moliti ove u T-Com - u da tvoju liniju naštimaju za AnnexA verziju ili da zamjeniš uređaj sa AnnexB verzijom ili ako nemožeš zamjeniti probaj pronaći koji je uređaj brat blizanac sa AnneB firmware - om i taj firmware staviš u svoj uređaj. Nadam se da sam bio dovoljno jasan. Svakako ako je moguće napravi backup postojećeg firmware - a prije mijenjanja na novi. Inaće, za parametre veze (VPI,VCI, protokol, . . .) potraži ovdje po forumu, već x puta rečeno. Provjeri da si točno unio sa sadašnjom "pameti". |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |