Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Internet i mrežne tehnologije > Mreže
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 29.12.2006., 09:53   #1
geronimo_2
Premium
Moj komp

geronimo_2's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
D-Link DSL-G624T Wireless ADSL Router pomoc!!!

molim vas pomozite. dobio sam od t-scuma kasdu za adsl i sve uredno radi kada je spojim na nomrlanu konekciju (nisam snjom probavao ruter mode). dobio sam na poklon i D-Link DSL-G624T Wireless ADSL Router koji u sebi ima modem/ruter/wi-fi, ali nikako namjestiti. znaci prva stvart koja me budi, koliko sam skuzio neovisno o postavkama doticnog kada ustekam telefonsku zicu u njega ona lampica ADSL bi trebala poceti svjetili i ona lampica status bi trebala uredno nastavit gorit ili se ugasit, a ne cjelo vrijeme blinkat. uglavnom nikako namjestiti da konekcija proradi, ali eto ovo sa tim lampicama me buni jer neznam dali je problem u tome da se taj modem nemoze nikako spojiti na mrezu ili ipak treba besto u njemu namjestati prije nego to proradi? pokusavao sam i u njemu (preko browsera) namjestat podatke pod wan, ali nikako neide. molim vas za pomoc? hvala.
geronimo_2 je offline   Reply With Quote
Staro 29.12.2006., 12:48   #2
Juggernaut
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Sep 2006
Speak enghlish, or ružđite ruski?
Juggernaut je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 29.12.2006., 20:24   #3
Nikky
Moderator

Nikky's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Ovako nabrzinu koliko sam vidio na netu unutra je ADSL AnnexA verzija modema. Ukoliko je to tačno u tom grmu leži zec". Ovdje na forumu već opisivana slična iskustva (mislim da se radilo o USRobotics uređaju). Naime i ta verzija bi trebala uredno raditi kod nas ali . . . Kao rješenje trebaš moliti ove u T-Com - u da tvoju liniju naštimaju za AnnexA verziju ili da zamjeniš uređaj sa AnnexB verzijom ili ako nemožeš zamjeniti probaj pronaći koji je uređaj brat blizanac sa AnneB firmware - om i taj firmware staviš u svoj uređaj. Nadam se da sam bio dovoljno jasan. Svakako ako je moguće napravi backup postojećeg firmware - a prije mijenjanja na novi.
Inaće, za parametre veze (VPI,VCI, protokol, . . .) potraži ovdje po forumu, već x puta rečeno. Provjeri da si točno unio sa sadašnjom "pameti".
Nikky je offline   Reply With Quote
Staro 29.12.2006., 21:32   #4
geronimo_2
Premium
Moj komp

geronimo_2's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Autor Nikky Pregled postova
Ovako nabrzinu koliko sam vidio na netu unutra je ADSL AnnexA verzija modema. Ukoliko je to tačno u tom grmu leži zec". Ovdje na forumu već opisivana slična iskustva (mislim da se radilo o USRobotics uređaju). Naime i ta verzija bi trebala uredno raditi kod nas ali . . . Kao rješenje trebaš moliti ove u T-Com - u da tvoju liniju naštimaju za AnnexA verziju ili da zamjeniš uređaj sa AnnexB verzijom ili ako nemožeš zamjeniti probaj pronaći koji je uređaj brat blizanac sa AnneB firmware - om i taj firmware staviš u svoj uređaj. Nadam se da sam bio dovoljno jasan. Svakako ako je moguće napravi backup postojećeg firmware - a prije mijenjanja na novi.
Inaće, za parametre veze (VPI,VCI, protokol, . . .) potraži ovdje po forumu, već x puta rečeno. Provjeri da si točno unio sa sadašnjom "pameti".
e sad, ovo mi je prvi glas o ovakvome necemu. kako sad provjeriti ovo o cemu ti pricas. najgore je sto sam ja sinoc isao flashati novi firmware u njega nadajuci se kakvom cudu, ali opet isto naravno, ne radi .
geronimo_2 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno