|
![]() |
#1 |
pazi babu!
Datum registracije: Jul 2006
|
Gigaset USB adapter 18 se gasi (kada isključim externi disk)
imam sitan (ali iritantan) problemčić: modem - Siemens Gigaset USB adapter 108 (wireless) HDD - 200GB Barracuda u NexStar2 externom USB2.0 kućištu problem je slijedeći - kada UGASIM disk (nakon što radi neko vrijeme) ugasi se i modem nakon 1-2 minute, pukne ADSL veza i ponekad se komp zablokira. modem ne prepoznaje dok ga ne iskopčam/ukopčam.: Machineg u kućištu nije problem, probao sam i sa drugima. kako to riješiti? : cheers2 EDIT: mogu li se sa ovime spojiti na Gigaset SE 555 WLAN dsl router? http://tinyurl.com/g7p5w
I noga u guzicu korak je naprijed! Zadnje izmijenjeno od: GrannyKiller. 28.12.2006. u 15:44. |
![]() |
![]() |
#2 |
pazi babu!
|
no zar nitko ne zna :confused: možda sam trebao staviti u podforum "Mreža"...
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Gee, možda si stvarno trebao stavit na mreže. Aj da te utješim, i meni neki puta kad iščupam usb disk ne radi odnosno pukne wifi veza preko usb108-ice. Zašto je tome tako, stvarno nebi znao.Ja to riješim tako da ištekam, pa ponovo uštekam usb108. Probaj sa novijom verzijom drivera za usb108... A za ovo pitanje, da naravno da se s onom karticom možeš spojiti na siemens se555. Sa bilo kojom wifi karticom bi to trebalo radit. I BTW ne gasi ti se modem nego usb108-ca, koja nije ništa drugo nego usb wifi kartica, tako da ti je naslov malo krivi i vjerojatno je doprinjeo tome da ti nitko nije odgovorio.
![]() |
![]() |
#4 | |
pazi babu!
|
Citiraj:
budem tražio premještaj u mreže... i ja čupam pa uštekavam...al živcira me to... budem probao nove drivere, u biti idem sada odmah. ako ne uspijem ovo srediti, onda kupujem WiFi karticu. a šta se "modema" tiće, to mi ovdje samo tako zovemo radi jednostavnosti...
![]() |
#5 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Evo kopirao sam tamo temu, a ovu ću zaključati...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|