|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
xp activation 30 dana proslo :)
ajd ak ko zna da ne reinstaliram, instaliro na novo origigi windoze i moro resetirati bios pa osto stari datum, sad me trazi aktivaciju kod dizanja pa nemrem u windowse ima li ljeka tome ? pozdrav
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
The Kwisatz Moderach
Datum registracije: Jul 2005
|
A zakaj ih jednostavne ne aktiviras? Osim toga ako ti je to toliki vec problem postoji alat u MS Deploymet tools paketu (Sysprep) koji ce ti resetirati SID-ove i instalacija ce ti trajati novih 30 dana. EDIT: Facelesone, bojim se da se radi o origigi Windowsima tako da tvoj post bas i nije otemeljen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
problem je sto su windoze od firme ma cak nije ni problem da se aktiviraju posto imamo pretplatu i pun k viska licenci ali mi se neda zvat ak ne moram a tak i onak moram ponovo reinstalirati samo mi treba da nesto skinem s njimh
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Zaista ne znam, ja sam imao taj problem nakon vraćanja Thinkpada na tvorničku instalaciju i nisam isto mogao niš, ne dopušta da se ulogiraš. Tak da sam se zezao sa MS službom 2 puta. Ak nije prijenosnik mogao bi izvadit disk i staviti ga u drugi komp i povući što ti treba prek drugog sustava. Također možeš koristiti Knoppix (ili koju drugu live distru) pa iz njega zapržiiti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
hmn evo npr zato ja uvjek pribjegnem svojoj kopiji koju sam recemo napravio da bude po mojim mjerama ![]()
![]() |
#8 |
Premium
|
trenutno trazim elegantno rjesenje, jos nisam spreman vadit hard ![]() ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Najjednostavnije zovi M$. |
![]() |
![]() |
|