|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Oct 2006
|
DVD-RW Pioneer problem
Dakle imam problem sa DVD przilicom, dakle.....uzeo sam je sa stola i odnio kod prijatelja gdje smo uspjesno OCITALI DVD CoD2 za instalaciju i sve ide najnormalnije.....e a problem nastaje nakon sta sam ja donio przilicu u MOJ komp, on je uredno prepozna u onom baloncicu....i dakle sve je normalno dok ne stavim neki CD/DVD i onda cijeli my compjuter zbloka i nemogu uopce niti jedan CD otvarat, dakle nece da ocita na mom kompu....Win Xp je na njemu sve do zadnjeg formata radilo je normalno u MENE, al odsad vise nece, zast? treba li kakvi dodatni driver il nesto, neznam ni sam ali NAJNORMALNIJE radi u prijatelja....? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
Anyone?Nemogu przit dok mi netko ne pomogne ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Jumperi stoje pravilno, master/slave?
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
You'll Never Walk Alone
Datum registracije: Mar 2006
|
pogledaj i u postavkama prze dali se nije nesto slucajno promijenilo..
![]() |
#6 |
Banned
|
DFI-evi kabeli zuti rijesili stvar, izgleda da su se kabeli malo potrosili ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
A da nemaš možda konflikt u kompu, jesi podesio master i slave pravilno? Jer na nekim pločama neko vrijeme optički uređajji rade iako su krivo spojeni, ali se brzo zamrznu. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|