|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2006
|
Ventilator za GeForce4 Ti 4200
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Osim istog takvog sa neke kartice šta je otišla u vjećna lovišta, teško ćeš naći. Jedino da nađeš koji mini 60 mm i da napraviš nosače od tankog lima. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Registered User
|
ma imam 80mm pričvršćen ali mi ide napajanje preko matične... a ovaj sa slike ak vidite ima konektor koji ide na grafičku pa mi troši jedan slot za napajanje bezveze.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
www.chipoteka.hr ima ventova od 70 sam moras pitat jel imaju u ducanu
![]() |
#7 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Definitivno ti je najlakse i najbolje uglaviti gore 80 ili 92 mm ventilator. Em smanjis buku, em poboljsas hladjenje, em si skratis muke oko pronalaska tih malih zujalica koje ce ionako brzo otegnut opet papke i mozda uzrokovat pregrijavanje grafe, pa mozda i crknuce (kak je meni crkla Gainwardica Ti 4800 SE, pojeo bi se ziv kad se sjetim ![]() ![]() ![]() http://public.carnet.hr/~msuvak/hw/GF_FX5200_cooling/ Koliko vidim, rupu na cosku kartice imas ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
conquest nije loše moram priznat, nadam se da si pazio gdje si motao ovu žicu kojom si pričvrstio hladnjak... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
Eto conquest, jsdnostavno i učinkovito. Tako sam ja radio sa fx 5200 koja je imala jedan veliki pasivnjak gore koji je bio vrel... Još bi se nadovezao, ako imate stara napajanja koja ne rade i mislite ih bacit, samo iz njih izvadite ventilator i spojite ga na molex. Već dugo nisam kupio 80mm ventilator zbog toga. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Registered User
|
jel mogu kak spojit 2 ventilatora na 1 onaj za napajanje. pomocu nekog splitera ili nekak? |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Registered User
|
ma vidio sam da postoji ysplitter, al neznam gdje nabavit ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Old school
Datum registracije: Mar 2006
|
Tak sam ja bio složio na svojoj 4400, samo sam uzo manji i tanji vent i nisam ga zavezao za grafu nego sam ga pištoljem za plastiku zakeljio na susjedni pci slot ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|