|
![]() |
#1 |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
OC X1300XT
Ovako,i ja odlučih mal OC-ati svoju grafulju........ova u potpisu.....držim je cijelo vrijeme na default i dobije 4870 3dmark05.........e sad.......recite mi do kolko joj mogu dignut taktove meme i gpu-a??????? I koja je na njoj memorija(ns)????? Hlađenje:dodatnih ventova nemam,al mi je kučište otvoreno(na grafi je stock cooler)..........Unaprijed vam zahvaljujem...........pozdrav
Zadnje izmijenjeno od: mislav_os. 26.12.2006. u 18:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
freak
|
De pa jel netko bar zna kolko se može ova grafa klokat??????
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
1. smiri malo s interpunkcijom ![]() 2. nitko ne moze znati koliko se pojedini primjerak graficke kartice moze klokat... to je stvar srece i niceg drugog. Moze se generalno reci da odredjeni modeli ili serije idu vise od neke druge, ali nitko ti ne moze garantirat ili tvrdit da ce tvoja ic do toliko i toliko. 3. probaj pa javi, uposli malo google, naci ces tisuce clanaka o OC-u grafulje, npr. skini za pocetak ATI Tool. Polako dizi frekvencije i testiraj Artifacts Scanom, ne bi smjelo biti niti jednog ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
freak
|
Dobro,smirit ću se.........Ev sad sam probao mal sam klokat.....GPU sam stavio na 600 i memu na 1200 i nije bilo artifacts.....sam još trebam skinut 3dmark i testirat........pa javim......
![]() |
#8 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
freak
|
Evo nakon dugo googlanja našao sam....memorija je Infineon 1,3ns!!!!!Jel to dobro????? I jel se da to još više podić od 1200Mhz na kolko sam je ja bio stavio??????
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Hejter
|
fuckaj google , za memoriju jedino mozes znati ako skines cooler dolje i procitas sa chipa , jer svaki proizvodjac stavlja sve i svasta na kartice . ako je ta sto si guglao , onda bi trebala ici itekako jos gore , ali ziher ima kocnicu u naponu ili latencijama po biosu . |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Hejter
|
mislim da ti je gore 1.4ns samsung , takva je bila frendu na sapphire x1300xt agp,prosli tjedan sam mu stavljao drugi cooler gore . ali na koliko se klokala nisam upamtio . |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
freak
|
Nije samsung gore......siguran sam.....zato što sam joj micao hladnjak kad sam je kupio zbog micanja "žvake".......Upamtio sam da je na njoj pisalo Infineon al nisam gledao te brojeve što pišu na memoriji jer me onda nije zanimalo...al pogledat ću ja to sutra pa ću vam reć šta piše na memi pa mi recite kolko je to ns......Pozdrav
![]() |
#16 | |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
Evo malo sam gledao po netu (pogledaj link 1, 2), ljudi su identičnu grafu uspjeli OC-ati na 628/832...ali naravno sve to zavisi od primjerka grafe, iako ti ovo može poslužiti kao neka smjernica... EDIT: evo našao sam review grafe koja ima identičnu memu kao ti...link |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
freak
|
Evo.......izvukao sam MAXIMUM iz nje.........647mhz core,1375 mhz mema..........svaki takt više su artifakti,a dobro,moglo bi se podić za još nekih 2-3 mhz..........sam imam jedno pitanje......jel bi mogao još više postić sa boljim hlađenjem?????? S obzirom da su u pitanju artifakti,a ne hlađenje......jer hlađenje još ne pravi nikakav problem.......52 stupnja full load(vent radi na 100%)...........
![]() |
#20 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
mislav_os nije loš OC. No šta je sa tvojim dojmovima? Kakva je razlika u performansama? Pusti ti Markove ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
freak
|
E da,zaboravih to reć.........u igricama je superrrrr.....(ja baš i nisam neki game freak)............najviše sam se začudio u Carbonu,vrtila ga je na 1280x1024 na ajmo reć medium detaljima.........Cod2 sam igrao na 1024x768 na medium detalji........Moram instalirat još neke igre,pa javim kak se snosi s njima......kao što rekoh,nisam baš neki za igre,ne zanima me to baš puno,LOL...........Sam imam još jedan kveščn!!!!!!!!! Za kolko bih uspio spustit temperature sa vf-700-icom??????????????????..........Kao što rekoh gore,na taktovima 647/1375 mi je temperatura 52-53 stupnja pod full opterećenjem.......
![]() |
#22 |
Prečupavi mod
|
Obecao si da ces se smirit sa interpunkcijom. Probaj lijepo umjesto da tocku drzis 10 sekundi, je pritisnut na desetinku sekunde ![]() ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | ||
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
freak
|
Pa onak,ne mogu ga baš pohvalit da je jako tih,ipak se vrti na 100%,al ne smeta mi puno! Znači,to su prihvatljive temperature? A,recite mi,kolka bi bila temperatura sa vf-700-icom? Eo,vidite,ne stavljam više tolko točaka i upitnika ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|