|
![]() |
#1 |
RaZoR
Datum registracije: Aug 2003
|
9500 L Shape => 9700 ?
9500 L Shape memorija => 9700 Pitanje je dali je netko to radio jer frend mi namjerava uzeti Taj ATI a neznam koliko je to izvedivo i u koliko slučajeva radi? Kakva su iskustva ? Dobra ? Loša ? ![]()
Gigabyte 965-S3 P4D DualCore 2800 Gainward 6800GTS GLH GS 512mb HDD Seagate 320GB .10 HDD Seagate 320GB .10 HDD WD 120GB DVDRW NEC 7173A Memorija Kingston 2GB (1+1) Windows XP Profesional X64 Windows VISTA Ulitmate |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
potrazi malo na forumu pa ces vidjeti da je nekima i uspio mod
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Koliko sam se ja čuo sa frendovima koji to imaju ili su probali i na osnovu onoga što sam ja probao, vjerojatnost bi po tome trebala biti da radi 1 od njih 3. Uglavnom ako ne ide pojaveti se rupe u slici, točkice koje se seljakaju, ako pjesak da ti je neko rasuo po slici i tome slično. Uglavnom kod nekih koje "ne rade" rupice su toliko minimalne da je stvar upotrabljiva u igrama (puno dinamike pa čovjek ne obraća baš previše pažnje na njih) ali u normalnom radu iritira nakon nekog vremena pa se nemoj zavaravati ako imaš takav slučaj, jer znaš ono oči i živce su dobio samo u jednom nezamjenjivom kompletu, a karticu uvijek možeš zamjeniti ![]()
![]() |
#4 |
RaZoR
|
Imaš pravo , budem mu rekao da uzme punokrvni ATI 9700 jer su mu cijene već dosta niske jer ovo je Jack pot da naleti na onu koja če sigurno raditi jer ako fula ostaje mu 9500 obična koja neče biti dosta brza za ono što nam dolazi na jesen ![]() Pozdrav , RobertN
Gigabyte 965-S3 P4D DualCore 2800 Gainward 6800GTS GLH GS 512mb HDD Seagate 320GB .10 HDD Seagate 320GB .10 HDD WD 120GB DVDRW NEC 7173A Memorija Kingston 2GB (1+1) Windows XP Profesional X64 Windows VISTA Ulitmate |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Gle, ja ti mam tu R200 jezgru u obe izvedbe, 8500 BBA i 9100 PBA i moji problemi sa pucanjem tekstura su bili vezani samo uz NFS HotPersuite2 ali to je bilo do drivera i popravilo je stvar. A i ja ti nisam neki full time gamer. Od igara koje imam na kompu i da ih igram su ti C&C, UT2k3, RTCW, Freelancer, Rune, Blitzkrieg, Warcraft III i to je to i nigdje me ništa trenutno ne zeza i od igara koje su bile samo u prolazu jedina stavr koja je neko vrijeme zezala je bio taj NFS.
![]() |
#6 | |
Caught Somewhere In Time
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
9100 nema nikakvih problema sa teksturama ponavljam nema problema!!!!! Jedina igra koja ima problem je Toca Race Driver i tu se ne pojavljuju teksture na autima i to sam ti već objasnio. Valjda će sredit sa novim revizijama drajvera. Sa svim ostalim 9100 nema apsolutno nikakvih problema. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
RaZoR
|
Hvala Black Dragonu na odgovoru jer je njemu i bilo postavljeno pitanje. Pozdrav , ovime zatvaram diskusiju oko 9100 (bilo je i vrijeme) .jer ova je diskusija trebala biti o 9500 L shape memoriji. Pozdrav svima
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|