|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Problem u Flash-anju Biosa
Imam Intelovu plocu MS9047C. Skinuo sam sa sluzbene stranice Matsonica fileove za update biosa. Aplikaciju AMINF340 i 030710.rom. Napravim sve kako treba...pokrenem iz dos-a Aminf340. on ispise indentifikaciju biosa i zatim se pojavi crvenim slovima nekakva greska "error2". Pokusao sam par puta ali uvijek isto. Aminf340 i 030710.rom sam pokrenuo sa cd-a jer sam posumnjao u neispravnost diskete, no pojavila se ista greska. Primjetio sam da za neke slicne ploce mog tipa postoje neke drugi alati kao u mom slucaju AMINF340. Da li je pametno sa njima pokusati napraviti update? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Prvo pogledaj što ti kaže za taj error, vjerojatno si i sa tim alatom dobio neki Readme zar ne ![]() Mogao bi probati sa drugim alatima, ali provjeri je li tvoja ploča podržana.
__________________ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Nema nikakav readme file , samo exe. Ne mogu se sad sjetiti kak je glasio nastavak errora2. Pokusasat cu jos jednom pa cu napisati cijeli redak |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
Kad pokrenem Amin340.exe on ispise: CHIPSET TYPE - INTEL INTEL/ICH2 FLASH PART - WINBOND 49V002F_V1 ERROR 2 - FILE DOES NOT EXIST koji to file ne postoji? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
http://www.matsonic.com/mb/faqs.htm#Update_BIOS jesi dobro upisao naziv rom-a? Dakle A:>aminf340 030710.rom (ako imaš AMI bios i ako je to točan naziv rom-a)
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Zar treba naziv roma oddmah napisati u nastavku sa aminf340? ja sam samo pokretao aminf. mislio sam da ce me kasnije pitati za rom. nisam nikad do sada to radio. Pokust cu na tvoj nacin. hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Uspjelo je ! Hvala jos jednom! |
![]() |
![]() |
|
|