|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Vista i adsl problem
Evo,zanima me zasto ne mogu instalirat drivere za SIEMENS ADSL A 100 modem.Nabacio ja vistu,nasao sve potrebne drivere,sve radi super,al kad sam probao instalirat drivere za xp za doticni modem,nista."WINDOWS NE MOZE ZAVRSITI UGRADNJU T-COM Siemens adsl......itd"Zelena zaruljica ne svijetli.Ima tko kakvu ideju? ispricavam se ako je nesto slicno vec ovome bilo.I
![]() |
#2 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Spoji m0dem preko LANa i tako t ne trebaju driveri. ako taj modem ima tu mogućnost
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Ah,znam,ali da bi to sranje od modema imalo za lan...Jel se moze od T-coma dobiti novi modem?
![]() |
#5 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Naći ove drajvere na netu je ko dobit na lutriji. Evo jedva nađoh ovdje. Uspoređujući ove i one na T-Com stranici, na danom linku su novija verzija. Samo obratite pažnju da treba provjeriti ADSL parametre (VPI/VCI) i korigirati prema onima od T-Coma. Dobar haker će se snaći. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
N6 Brušeno- N12 Turpijano
Datum registracije: Oct 2006
|
ideja
Pošto nać drivere nije lako moj prijedlog je uzet dobrar router i stvar je rješena! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|