|
![]() |
#1 |
RaZoR
Datum registracije: Aug 2003
|
Problem sa ATI 9100 Sapphire
Problem je u igri TOCA 2 , naime ne prikazuje sve teksture (Vidim samo svjetla :-) ) Dali netko zna koji pach za taj problem . Trenutno imam Catalyst 3.5 P.S. Probao sam sa svim verzijama Catalysta. Grafička je super i ima strašne rezultate u 3DMarku cca 10200 bodova ,za taj cjenovni rang. (platio sam je prije 650,00kn)
Gigabyte 965-S3 P4D DualCore 2800 Gainward 6800GTS GLH GS 512mb HDD Seagate 320GB .10 HDD Seagate 320GB .10 HDD WD 120GB DVDRW NEC 7173A Memorija Kingston 2GB (1+1) Windows XP Profesional X64 Windows VISTA Ulitmate |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Caught Somewhere In Time
Datum registracije: Oct 2002
|
Re: Problem sa ATI 9100 Sapphire
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
RaZoR
|
Nije stvar u clocku nego ako si čuo za seriju procesora koji su se prodavali kada je AMD imao veliku potražnju za ovim slabijim tj. ovaj moj je jedan od tih "downgrade" procesora tj 2800+ XP kada se provjeri na webu. Tako da se puno lakše clocka nego ovi obični a cooler je zakon za overclockanje koliko god svi hvale spire i alphe :-)) Šteta za ATI jer mi je grafička odlična i super je brza , mislim da ču uzeti 9500pro od sapphira ako ne rješim taj problem sa pachevima.
Gigabyte 965-S3 P4D DualCore 2800 Gainward 6800GTS GLH GS 512mb HDD Seagate 320GB .10 HDD Seagate 320GB .10 HDD WD 120GB DVDRW NEC 7173A Memorija Kingston 2GB (1+1) Windows XP Profesional X64 Windows VISTA Ulitmate |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Administrator
|
Citiraj:
Viđao sam ja XP1700 koji rade na 1,5 V i ostale trice ali nisam još vidio bez vodenog da ga je neko toliko digo:confused: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Administrator
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
RaZoR
|
Šta ti to nije malo prevelika temperatura za CPU bez obzira dali je to Glacialtech ili neki Spire ili XXX ? To nije dobra temperatura jer nešto drugo ti uzrokuje visoku temperaturu a ne cooler. Kako možeš raditi sa tolikom temperaturom na CPU ? ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Iako, moram priznati da me zbunjuje kako da novije ploče istog proizvođača (epox) pokazuju manje. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
Čuo sam da su nekaj napravili,ali im moraš poslati mail-oni tebi file... Veli tip iz Codemasters-a ovak: The Radeon 9100 does not support the DirectX shader routines used in the game. However we have sent you a file - via a separate email - which disables some of these routines and allows the game to be displayed correctly. You need to copy this file to the shaders folder on your hard drive, overwriting the existing file. By default this folder is located in: c:\program files\codemasters\race driver\GameData\shaders. Eto... Baš me zanima da li će delati ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Caught Somewhere In Time
|
Re: Re: Problem sa ATI 9100 Sapphire
Citiraj:
![]() Svaka čast evo i ja ću isprobat na ovoj saphirre 9100 pa da vidimo. Inače objašnjenje ime je totalno blesavo jer je 9100 samo preimenovani 8500le na kojoj sve radi bez problema pa kakve bi onda ti razlike trebale biti?? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Caught Somewhere In Time
|
Bogami šljaka ![]() Svaka čast! Po prvi put da na 9100 vidim aute u Toca race driveru ![]() Baj d vej još jedna stvar koja dokazuje da nisu uvijek drajveri problematični. i oni koji izdaju igre se moraju potrudit da sve radi kak spada a ne samo da svaljuju krivnju na drajvere ak nekaj ne štima |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() A lijepo sam govorio da 9100 i nije baš pravi 8500 LE ![]() Ja sam inače učio njemački,engleski super razumijem,govorim da se mogu sporazumjeti-ali pisanje mi je ono ![]() Fino ja tipu poslao mail na svom indijanskom engleskom...za 24h evo odgovora,svaka čast... Has this email helped? Let us know at http://www.codemasters.com/support/c...eedback_uk.htm Your feedback is important to us - particularly if it can help other customers - and we welcome any comments that you might have. Evo-pa tko hoće nek pošalje feedback,nek se tip veseli... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Caught Somewhere In Time
|
Citiraj:
![]() Inače moje mišljenje je da je caka u tome kaj engine igre ne prepoznaje 9100 pa tako ni pripadajuće shadere koje ona naravno podržava a codemastersu se nije dalo zbog toga izdavat nekakav poseban patch jer misle da 9100 nema baš puno ljudi. Ostalo su sve izgovori ali bi barem onda taj fajl trebali objavit na sajtu pod support pa da ga svako skine. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() A ovo mi je malo bedasto-The Radeon 9100 does not support the DirectX shader routines used in the game Ma-bitno je da igra sad dela,skroz luda zakrpa,koliko ono ima 1kb ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Caught Somewhere In Time
|
Citiraj:
![]() Ma i to kaj veliš bitno da šljaka trebal bi ti to postat i na rage 3d tamo se ljudi već dugo na to žale a kao očekivalo se da će novi drajveri to razriješiti |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Ma meni se čini da su ipak nešto malo mjenjali na GPU-u 9100,jebala ih podrška za full stream kad se ne koristi... Ili je stvar u BIOS-u,vrag će ga znat... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Caught Somewhere In Time
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
I BIOS se flasha drukčije nego na 8500,a kaj je najzanimljivije na 8500 možeš puknut BIOS od 9100,ali kontra niti dabi... Pa si ti misli... |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|