| 
 | |||||||||||
|  30.11.2006., 08:59 | #1 | 
| Registered User Datum registracije: Mar 2006 Lokacija: Split 
				 | 

CMI 8330 problem sa zvučnom
			 Na "prastaroj konfiguraciji"  (1997. god.), era procesora na 200-333 Mz s dopunjenim RAM-om, itd. sam instalirao XP i sad imam problem sa zvučnom karticom CMI8330. Uočio sam to kad sam počeo koristiti zvuk preko Messengera. Važno: Mene drugi čuju a ja njih NE. Inače, ostalo radi ok, ulazno-izlazne windows "svirke", mikrofon u govoru. U System Device je označeno da je problem sa Audio kontrolerom i u DirectX 9 se vidi da akceleracija zvučna nije u redu. Kako da riješim to ili je riješenje nova zvučna na ovu staru MBO? Još nešto me zanima: Skinem s Interneta driver za CMI8330 i file je u system formi. Kako ga instalirati (nema setup ili instal)??? | 
|   |   | 
|  30.11.2006., 09:28 | #2 | 
| Premium Datum registracije: Mar 2006 Lokacija: Opatija 
				 | Ideš na Add New Hardware, odabereš tip uređaja (mislim da ima nešto Sound bla, bla) i kada pita za driver onda mu pokaži na tu inf datoteku 
				__________________ "Dvije stvari su beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran." A. Einstein | 
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  01.12.2006., 00:34 | #3 | 
| Rambus 3xtr1m Datum registracije: Jan 2006 Lokacija: Umag 
				 | Ili u device mangeru updejtaš postojeće drajvere ili onima sa konfliktom pokažeš put na inf | 
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  | 
| 
 | 
 |