|
![]() |
#1 |
What does the scanner see
Datum registracije: May 2006
|
Ati potrebna generalka ...
Pozdrav Evo bas se spremam kupiti hlanjak za svoju agp Sapphire x1650 pro ,pa me zanima koji hladnjak preporucate (cuo da vf700 neide),jer ovaj seriski se neda podnjeti vise : hitthewa ... Isto tako odmah mislim clocknuti grafu na max koliko bude islo pa me zanima koji software koristiti i posebno me zanima koji je ovaj na slici koji je ekipa PCe upotri***ila kod testa x1650 ? ![]() I jos jedna stvar :sa kojim driverima izvlacite max iz svojih kartica ,evo ja zaglibio na ovom Omegom 3.8.291 (Catalyst 6.9) ... i nema podrske koliko vidim vec dobrih mjesec dana (to sam malo rekao ![]()
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
Instalirano bez CCC-a...samo znači display 6.11,WDM driveri + ATT |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
da i mene je zeznuo taj vf700 jer mi ne ide na x1300pro koja nije nesto glasna ali sam naviknuo na djurine tihe tonove na 5v , pa iako na netu pise da ide na nju , nemoze ni pod razno . pa sam dosao do toga da jedino vf900 ide , i mislim ga staviti , a mislim da bi i tebi bio dobar izbor , naravno ako ide gore . a driveri imam isto 6.1 goli driver i att . |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
What does the scanner see
Datum registracije: May 2006
|
To je sa stock postavkama grafe : Evo score u 3dMark-u 06: 2609 A u 3dMark-u 05 je: 4720 Budem stavio score kad nabavim vf900 i kad ju uspjesno clocknem ... ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|