|
![]() |
#1 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
problem s epox 9npa+ultra
frend je preksinoć bil na kompu, sve radilo, zgasio ga, al kad je jučer htio upalit komp, banana. ništa se ne događa. pošto si je naštelo da pali komp na tipkovnicu, mislio sam da je ona vrisnula. objasnio mu di da upali komp direkt na matičnoj, al ništa. objasnio mu kak da napravi clear CMOS, al ništa. mišova optika uredno svjetli al matična ni da mrdne. pomagajte. sutra idem kod njega, nosim rezervno napajanje al sam skeptičan jer miš svjetli. svaki savjet je dobrodošao. najjača stvar u svemu tome je što mu je garancija prekjučer istekla.: giljotin
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Koji je ostatak konfe? bilo bi dobro provjerit sa drugim procom,napajanjem i ramom upalit ploče bez graficke... Također neka izvadi sve vani i sastavi na stolu gore navedene komponente i proba upalit mašinu... Ja sam imao problema s paljenjem iste naime palila bi iz više pokušaja na kraju se ispostavilo da joj ram ne paše ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Samo ti nju sastavi na golo bez optike i diskova sa jednom pločicom rama na stolu pa vidi kako se ponaša... naravno na stolu (znam da je posao al eto)... Kreni polako i eliminiraj jedno po jedno a prije nego kreneš stavi jumper na clear cmos i izdavi ( ![]() ako ne onda na stol sa njom. Sretno! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
NITKOV
|
evo, bio kod njega danas i banana. ništa, ploča mrtva. mijenjali napajanje, meme, vadio i bateriju... i ništa. samo mišovljeva optika svijetli i to je to. mislim da je matična. nikakvih stresova za nju nije bilo. kak je neki dan navečer ugasio komp, tak je komp umro. svašta.
![]() |
#6 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
jer si probao sve moguce kombinacije sa memorijom u sva 4 slota ? tako sam ja jednom plocu proglasio mrtvom , kad poslije ispalo da radi ko zmaj a da memorija zapravo ne valja , odnosno da se kolje sa utorima . |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
NITKOV
|
ma probao njegovim kingmaxima mjenjat mjesta, stavljo svoje twinmose na sve kombinacije i ništa. nebi niš reko da je crkla u radu zbog neznam, velikog clocka i lošeg hlađenja, al čovjek je u nedjelju navečer zgasio komp i nemre ga više upalit. vizuelno, niš nije izgorilo na njoj. frend već planira zamjenu (ak je ploča u pitanju) za abit kn8 ultra. čini mi se ok ploča. iskustva s njom?
![]() |
#8 |
Honda Prelude 2.0i driver
Datum registracije: Jul 2006
|
šroteks napajanje? eto zašto se više nije probudila...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|