| 
 | |||||||||||
|  27.11.2006., 11:12 | #1 | 
| do you speak it? Datum registracije: Mar 2003 Lokacija: ::1 
				 | 

Free NetworkAttachStorage
			 http://www.freenas.org/ buduci da je ovo m0n0wall derivat, mislim da se moze ocekivati samo najbolje  
				__________________ Drinking Rum before 10am makes you a Pirate, not an Alcoholic. | 
|   |   | 
|  27.11.2006., 21:22 | #2 | 
| Kernel panic Datum registracije: Jan 2006 Lokacija: Zg 
				 | Isprobao sam, ali nikako nisam mogao instalirati na samo jedan disk (2 particije). Kad sam nainstalirao na drugi disk sve je radilo, ali nikako natjerati da radi s 2 particije (freeNAS i data) na jednom disku. 
				__________________ Keyboard error or no keyboard present Press F1 to continue, DEL to enter SETUP | 
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  28.11.2006., 09:25 | #3 | 
| do you speak it? Datum registracije: Mar 2003 Lokacija: ::1 
				 | jos nisam stigao probati FreeNAS, ali pretpostavljam da se instalira na hdd pomocu physdiskwrite-a nakon sto instaliras freenas, neznam da li kroz njegov setup mozes kreirati particiju na istom disku (sigurno se moze, kroz shell bsd-a) ali mozes spojiti hdd na neku win-kantu i onda kreirati particiju pored "blocka" na kojem je instaliran freenas... samo nemoj staviti active "atribut"... probaj tako pa javi sta kaze... prekopaj i forume njihove malo... nekoliko ljudi je pisalo kako koriste FreeNAS sa usb/memory-drivea 
				__________________ Drinking Rum before 10am makes you a Pirate, not an Alcoholic. | 
|   |   | 
|  28.11.2006., 15:34 | #4 | 
| Kernel panic Datum registracije: Jan 2006 Lokacija: Zg 
				 | Dok ideš instalirati freenas, možeš izabrati između jedne particije i 2 (freenas i data). Kada izaberem opciju s 2 particije pisalo je operating system not found (ili nešto slično). Probat ću ovo sa stvaranjem druge particije nakon instalacije, možda uspije. 
				__________________ Keyboard error or no keyboard present Press F1 to continue, DEL to enter SETUP | 
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  | 
| 
 | 
 |