|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
NFS Most Wanted - BOUNTY HUNTERS i World Loop Lap time records
Da vidimo koliko ste vjesti u razbijanju policije i koliko BOUNTY-a mozete skupiti u jednom pursuitu. Eto, dalje nisam mogao nastaviti jer ih nigdje nije bilo! Grrrr... Ali mislim da je sasvim ok score ![]() ![]() The CAR: RENAULT CLIO V6 tuned to the max. [img=http://img265.imageshack.us/img265/7969/speed2006112322471717vo1.th.jpg] ![]() ![]() ![]() Evo da jos ubacimo za NFS entuzijaste World Loop stazu te slobodno postate vrijeme kruga uz SC koje ste uspjeli napraviti s odredenim automobilom. Quickrace/sprint/NFSworldloop. ![]() ![]() ![]()
i5 2550K 4.1GHz *Gigabyte Z77-D3H, 32 GB RAM KINGSTON HYPER X FURY, ASUS GTX 1060Ti , SSD 1TB, CoolerMaster 850W, ASUS 32'' 4K Zadnje izmijenjeno od: peroW1. 29.11.2006. u 07:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
za tvoju informaciju to se vise ne igra, bar kolko ja znam. si cuo za CARBON??
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
profesionalni pijanac
Datum registracije: Nov 2006
|
lol svaka čast na skoru,ali još više na strpljivosti - 53 minute bježanja policiji, ja bi već na pola izašao iz igre ![]()
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Mozda je nekom glupo bjezanje policiji, meni je najgluplje u Carbonu, ovdje ima vise akcije,a doticnu igru sam uklonio odmah nakon zavrsavanja iste.: Machineg Nego, nije ovaj thread otvaran radi prepucavanja "Carbon vs. MW /ostali" nego cisto iz zabave, da vidim koliko je tko uspio napraviti max bounty u single pursuitu. Eto, svoj sam zapoceo s HEAT5, jer nize mi nije zanimljivo ![]()
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
dobro necemo se svadat imas pravo, ali ja neznam kak nekome može bit bolja igra u kojoj do izrazaja samo dolazi uljepsavanje auta i gluposti, pa bit je (bar meni) da vozis nabrijanu mrcinu koja se vidi i cuje, a ne neku uljepsanu igrackicu.
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
svaka cast na scoru pero, i meni je isto bolji MW od tog carbona |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
nikad mi se nije dalo nateravati sa drotovima tak da sam uvijek nastojao što brže pobječi i adio marinko ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|