|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
spike lag na wirelessu
Imam kao sto sam i napisao u naslovu problem s lagom... Mreza je uredena ovako: moj komp je spojen lan kablom na router(siemensov SE555) a burazov wireless adapterom siemens 108. Do prije 2 mjeseca je sve bilo ok ali u zadnje vrijeme kada igramo npr. dotu oboje, onda on zna imati spike lag(a drugima dolazi na onaj drop screen), to traje par sekundi i onda se unormali pa za par sekundi opet. Dofurao sam njegov komp u svoju sobu(u kojoj je i router) i kvaliteta veze je bila 100%(inace je oko 30-40%) ali svejedno se iste desavalo. A kad sam i njegov komp spojio lan kablom na router sve je bilo ok... Zvao sam t-com i lik mi rekao da provjerim ping u command promptu i bilo je 0 paketa LOST (od 4) pa mi je reko da ako mi se opet pocne desavat isto (a ziher bude) da ih nazovem i prijavim kvar... E sad me zanima ako oni promjene uredaj hoce li se mozda rijesiti problem ili je ovakvo stanje normalno za wireless jer znam dosta ljudi iz drugih zemalja koji isto znaju dolazit na drop screen a imaju wireless... Nisam u mogucnoti imati oba kompa na lanu jer starci pizde zbog žica... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
he he. to je standardna fora sa wirelessom 1ms 1ms 1ms 500ms 1ms ....idt. lijeka bas i nema. nekad je do samog kvara Ap-a nekag samo do klijenta a nekad ni bog nezna jednostavno to radi. otakako delam sa wirelessom to mi je ucestala pojava i jos nisam nasao nacina kako je popraviti.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
ja sam gledao malo ali sam izgbubljen... mozes li mi reci tocan model i cijenu (pretpostavljam da je izmedu 150-200kn jer tak su bile cijene nekih asus wirless PCI adaptera...) Ovi iz t-coma su mi stavili novi wireless adapter ali isti drek se dogada... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
*bump* @ sand |
![]() |
![]() |
|
|